سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به یمن

سخنگوی وزارت امور خارجه تهاجم هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف یمن از جمله حدیده، راس عیسی، صلیف و نیروگاه راس الخطیب را به شدت محکوم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ سخنگوی وزارت امور خارجه تجاوز‌های مکرر رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های اقتصادی و عمومی یمن از جمله فرودگاه‌ها، بنادر، نیروگاه‌های تولید برق و انبار‌های مواد غذایی را جنایت آشکار علیه مردم یمن توصیف کرد و خواستار پایان یافتن بی‌عملی شورای امنیت سازمان ملل در قبال جنایات این رژیم علیه مردم یمن شد.

بقائی ادامه بی‌کیفرمانی رژیم صهیونیستی در نتیجه حمایت همه‌جانبه آمریکا و برخی دیگر از کشور‌های غربی را عامل اصلی تداوم تجاوز‌ها و جنایات رژیم صهیونیستی علیه کشور‌های منطقه دانست و تاکید کرد همه دولت‌های منطقه و جهان برای مقابله با نسل‌کشی در فلسطین اشغالی و مجازات سران این رژیم به‌خاطر ارتکاب جنایات شنیع، مسئولیت قانونی و اخلاقی دارند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۵۳ ۱۶ تير ۱۴۰۴
به شما چه ؟؟؟؟؟؟؟شما به فکر ملت خودتون باشید
لیبرالیسم،تجاوز ب مفهوم کلمات
۱۷:۴۵ ۱۶ تير ۱۴۰۴
کاش از حزب الله هم پشتیبانی میکردیم،الان خیلی فرق داشت!!!!
ناشناس
۱۶:۴۴ ۱۶ تير ۱۴۰۴
در حالیکه روسیه هیچ هواپیمای سوخو ۳۵ به ایران نداده است طی سالهای قبل مرتب خبر پراکنی می کردید که هواپیماها در حال آمدن است !!! روسیه اصلا متحد ایران نیست و اگر متحد بود اسراییل جرات حمله پیدا نمی کرد !!! واقعا به این حرف فکر کنید !! اسراییل اگر اطمینان حاصل نمی کرد که روسیه حمایت نمی کند حمله نمی کرد !!! حمایت پوشالی است و ایران تنهاست !!!!!!