سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طالبان:

رسانه‌های وابسته به بیگانگان در پی تخریب روابط افغانستان و ایران هستند

معاون نمایندگی وزارت خارجه طالبان در هرات اظهار داشت رسانه‌های وابسته به کشورهای بیگانه در تلاش‌اند تا وضعیت مرزی میان ایران و افغانستان را ناپایدار جلوه دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان- رحمت‌الله فیضان، معاون نمایندگی وزارت خارجه طالبان در هرات، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس گفت برخی رسانه‌های وابسته به «فراریان تحت حمایت بیگانگان» قصد مخدوش‌کردن روابط افغانستان و ایران را دارند. 

وی گفت شناسایی طالبان توسط روسیه باعث شده این رسانه‌ها تلاش کنند مرزهای دو کشور را ناامن جلوه دهند، در حالی که به گفته او روابط کابل و تهران در سطح مطلوبی است و ثبات مرزی حفظ شده است.

این اظهارات در واکنش به گزارش‌های برخی رسانه‌های خارجی درباره بحرانی‌بودن وضعیت مرزهای دو کشور مطرح شد که طالبان آنها را نادرست و هدفمند خوانده‌اند.

 پیش‌تر روسیه با پذیرش استوارنامه سفیر طالبان، این گروه را به رسمیت شناخت که نخستین مورد شناسایی توسط یک عضو شورای امنیت سازمان ملل محسوب می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ali
۲۲:۵۳ ۱۸ تير ۱۴۰۴
اول از شماها رسانه های ملی جنگ بین ایران و افغانستان گسترش می دهید و تفرقه بین مردم افغانستان و ایران می اندازید افغانستان که تا زمان که جنگ سوریه فاطمی بود می گفتین کشور دوست همسایه الان که خرتان از پل گذشت می گین تروریست همین افغانی ها در جنگ با عراق ۳۰۰۰شهید داد ۱۰هزار نیرو فرستاد خجالت خوب چیزی اگر اخراج می کنید مثل انسان اخراج کنید نه که بندگان خدا را زیر افتاب بدون اب و غذا و سایه بان در افتاب بگذارید و تحقیر و توهین کنید