سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طالبان:

قزاقستان حکومت سرپرست را به رسمیت بشناسد

سفارت افغانستان در آستانه اعلام کرده سفیر طالبان در قزاقستان با نماینده ویژه این کشور برای افغانستان دیدار و گفتگو کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان- سفارت افغانستان در قزاقستان امروز (چهارشنبه، ۱۸ تیر) اعلام کرد محمدالرحمن، سرپرست سفارت طالبان در قزاقستان با یرکین توکوموف، نمایندهٔ ویژهٔ قزاقستان برای افغانستان دیدار کرده است.

 در این دیدار محمدالرحمن، پیرامون سیاست خارجی، فرصت‌های سرمایه‌گذاری در افغانستان، وضعیت مهاجرین، سیلاب‌های اخیر و زمینه‌های اشتغال معلومات ارائه کرده‌ است.

وی از اقدام اخیر روسیه در به‌رسمیت شناختن حکومت طالبان استقبال نموده و ابراز امیدواری کرده‌ است که قزاقستان نیز در این مسیر گام بردارد.

توکوموف نیز بر گسترش روابط دوجانبه تأکید کرده و اطمینان همکاری در بخش‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را ابراز داشت.

گفتنی است که قزاقستان در عرصه های مختلف به خصوص اقتصادی با افغانستان همکاری دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.