سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار آذربایجان‌غربی:

شایعات مطرح درباره نقش کولبران در انتقال اقلام نظامی ناصحیح است

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به برخی شایعات درپی جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی در خصوص نقش کولبران در انتقال اقلام نظامی گفت: این اخبار ناصحیح است و هیچ منبع رسمی این امر را تایید نکرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به بروز برخی شایعات درپی جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی در خصوص نقش کولبران در انتقال اقلام نظامی گفت: این اخبار ناصحیح است و هیچ منبع رسمی این امر را تایید نکرده است.

رضا رحمانی روز یکشنبه در جلسه شورای مبادلات مرزی آذربایجان‌غربی، افزود: ما هیچ خبر مستندی در این خصوص نداریم و در حد ادعاهای بی‌دلیل هستند.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های ذیربط این امر را تایید نکرده اند، ادامه داد: کولبران عزیزان ما هستند و مرزنشینان از ما بیشتر به امنیت کشور حساسیت دارند.

استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر اینکه نباید به این شایعات توجه شود، اظهار کرد: این امر در مورد کولبران هیچ استنادی نداشته و شاید با برخی اغراض مطرح شده است.

رحمانی همچنین با اشاره به لزوم توجه به اجرای صحیح قانون جدید تجارت مرزی، خاطرنشان کرد: باید به سرعت موارد مربوط به این طرح اجرایی شود تا نتایج آن را شاهد باشیم.

وی یادآور شد: طبق قانون باید در مدت پنج سال، زمینه تجارت رسمی در مرزها فراهم شود.

استاندار آذربایجان‌غربی تاکید کرد: آثار مثبت این قانون در استان بسیار بالاست و باید در این‌باره با همه توان وارد شویم و از مزیت آن، طبق قانون بهره مند شویم.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۴۷ ۲۲ تير ۱۴۰۴
کوله برند زحمت کش ولی بی سودا
ناشناس
۱۹:۲۲ ۲۲ تير ۱۴۰۴
نپس عمه من این همه اسلحه آورده داخل کشور
ناشناس
۱۹:۰۵ ۲۲ تير ۱۴۰۴
این خبر هم ممکنه کذب باشد ولی مسولان باید توجه داشته باشند
ناشناس
۱۹:۰۱ ۲۲ تير ۱۴۰۴
چی میگی چند نفرشون به جرم انتقال سلاح دستگیر شدند
حتما ا ز کولبران سواستفاده میشود
ناشناس
۱۸:۴۲ ۲۲ تير ۱۴۰۴
نقش ۲۰ درصدی داشته.
ناشناس
۱۸:۰۲ ۲۲ تير ۱۴۰۴
پس کی نقش داره ... یعنی سیستماتیک وارد شده ؟ کی بوده؟!
ناشناس
۱۷:۳۱ ۲۲ تير ۱۴۰۴
پس اگر کولبران وارد نکردن حتما خودتون وارد کردین . یکی از راههای وارد کردن اقلام نظامی همین گولبران هستند .با انکار شما واقعیت ها تغییر نمیکنه
زاگرسیان
۱۷:۲۷ ۲۲ تير ۱۴۰۴
همه چیز امکان داره مگه اینکه خلافش ثابت بشه باید واردات از چندین فیلتر رد بشه تا کنترلها بهتر و بیشتر شود
فرزاد
۱۷:۲۱ ۲۲ تير ۱۴۰۴
شایعه نیست، عین حقیقته