سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۲۰ نمونه تاکسیدرمی به موزه تاریخ طبیعی اردبیل اضافه شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل از اضافه شدن ۲۰ تروفه حیات وحش به موزه تاریخ طبیعی خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان  - حسن قاسم پور با اشاره به اهمیت موزه تاریخ طبیعی اردبیل در حوزه آموزش و پژوهش گفت: امسال ۲۰ تروفه حیات وحش شامل پستانداران و پرندگان از قبیل درنای خاکستری، شاهین، عقاب صحرایی و روباه به مجموعه موزه تاریخ طبیعی اردبیل اضافه شد، ضمن اینکه ۴۸ تروفه دیگر نیز بازسازی و ترمیم شد. 

او افزود: نمونه‌هایی که تاکسیدرمی می‌شوند اغلب بر اثر تلفات جاده‌ای، بیماری و یا شکار غیر مجاز می‌باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: همچنین سمپاشی و تنظیف تروفه ها، مراقبت و نگهداری از مجموعه بصورت علمی و تخصصی و به‌روزرسانی اطلاعات نمونه‌ها بطور مستمر انجام می‌شود.

قاسم پور بیان داشت: موزه تاریخ طبیعی اردبیل پذیرای تعداد کثیری از بازدیدکنندگان و علاقمندان است و در سال گذشته بیش از ۱۵ هزار نفر از موزه تاریخ طبیعی استان بازدید نمودند که توضیحات و راهنمایی لازم به بازدید کنندگان ارائه شد. 

او افزود: امکان بازدید مجازی از موزه تاریخ طبیعی اردبیل نیز با همکاری مراکز دانش بنیان با آدرس الکترونیکی (https://www.museum-ardebilzist.ir/) فراهم شده است.

قاسم پور تصریح کرد: همزمان با روز جهانی موزه، موزه تاریخ طبیعی اردبیل در شانزدهمین دوره آئین انتخاب موزه برتر در کل کشور رتبه شاخص را کسب نموده و مورد تقدیر کمیته ملی موزه‌های ایران (ایکوم) قرار گرفت.

منبع: روابط عمومی محیط زیست

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.