سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اختصاص ۶۰ تن آرد به مواکب اربعین گیلان/ تأمین کالا ادامه دارد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گیلان از اختصاص ۶۰ تن آرد به مواکب اربعین استان خبر داد و گفت: این اقدام در راستای حمایت از برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم پیاده‌روی اربعین صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سمیه بشارتی _   فرزاد اسدی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گیلان، امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه های پشتیبانی از مراسم معنوی اربعین گفت : همانند سنوات گذشته، در همکاری با ستاد بازسازی عتبات عالیات استان، ۱۲۰ تن کالا شامل ۶۰ تن آرد، ۴۵ تن برنج و ۱۵ تن شکر جهت پذیرایی از زائران در اختیار مواکب قرار گرفته است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گیلان با بیان اینکه این حمایت‌ها نقش مؤثری در خدمات‌رسانی به زائران دارد، گفت : تأمین اقلام اساسی برای مواکب بخشی از مشارکت این اداره‌کل در اجرای این آیین معنوی است.

اسدی با اشاره به حضور گسترده مردم گیلان در آیین پیاده‌روی اربعین تصریح کرد: هر ساله عاشقان اهل‌بیت(ع) از گیلان، همچون سایر استان‌های کشور، به سوی کربلای معلی مشرف می‌شوند و عشق و ارادت خود را به حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) ابراز می‌دارند.

وی در پایان افزود: اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی گیلان آماده است همچنان در مسیر تأمین کالاهای مورد نیاز مواکب گام بردارد و در خدمت‌رسانی به زائران سهیم باشد.

برچسب ها: آرد ، مواکب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.