انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
و استفاده از پرتو گاما ،سردخانه و انبارهای تمیز و شیک و ترشی و یا خشک کردن پیاز همچون موسیر راهکارهای خوبی میتوانند برای نگهداری این ماده حیاتی برای انواع پخت و پز و سالاد باشند
باشگاه خبرنگاران جوان ـ قنبری سرپرست زراعت جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سطح زیر کشت پیاز در استان ۶۲۰ هکتار است.
وی افزود: برداشت پیاز از ۹۰ هکتار مزارع شهرستان بن آغاز شده و پیش بینی میشود در هر هکتار بطور میانگین ۷۰ تن محصول برداشت شود.
قنبری اضافه کرد: برداشت پیاز تا شهریور در استان ادامه دارد.