سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازگشت ۱۷۵ میلیارد به مالباختگان در گیلان

فرمانده انتظامی استان گیلان، از بازگشت ۱۷۵ میلیارد ریال از وجوه به‌سرقت‌رفته در فضای مجازی به حساب مالباختگان، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان _ سردار حسین حسن پور  با اشاره به افزایش جرایم سایبری در بستر اینترنت اظهار داشت: با اقدام  پلیس فتا استان گیلان، مبالغی که در نتیجه کلاهبرداری‌های اینترنتی از شهروندان برداشت شده بود، شناسایی و طی مراحل قانونی، به حساب مالباختگان بازگردانده شد.
 
وی  با بیان اینکه بیشترین پرونده‌های ثبت‌شده مربوط به پیام‌های جعلی حاوی لینک‌های آلوده به بدافزار است، گفت: این پیام‌ها با عناوینی نظیر ثبت‌نام کالابرگ الکترونیک، ابلاغیه قضایی، کمک به نیازمندان و موارد مشابه ارسال می‌شوند و هدف اصلی آنها سرقت اطلاعات شخصی و مالی کاربران است.
 
سردار حسن‌پور ضمن قدردانی از عملکرد هوشمندانه کارشناسان پلیس فتا، بر لزوم ارتقاء آگاهی عمومی در برابر تهدیدات سایبری تاکید کرد و افزود: شهروندان نباید به پیام‌ها، لینک‌ها یا صفحات ناشناس در فضای مجازی اعتماد کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را سریعاً از طریق سامانه  ۰۹۶۳۸۰  یا وب‌سایت پلیس فتا  www.fata.gov.ir  گزارش دهند.

منبع: اطلاع رسانی پلیس گیلان 
 

برچسب ها: پلیس ، مال باخته
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.