سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دوومیدانی جام کازانف؛ امیریان قهرمان ۸۰۰ متر شد

علی امیریان به مقام قهرمانی مسابقات بین‌المللی دوومیدانی جام کازانف دست یافت و کار تیم ملی ایران با کسب دو طلا، یک نقره و یک برنز در این مسابقات به پایان رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان - در روز پایانی از سی و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی دوومیدانی جام کازانف قزاقستان، عصر امروز (یکشنبه) علی امیریان آخرین نماینده تیم ایران در ماده ۸۰۰ متر موفق شد در شرایط نامساعد آب و هوایی با ثبت زمان ۱:۵۲.۰۹ دقیقه به عنوان نخست دست یابد.

روز گذشته نیز در جریان همین رقابت‌ها، حمیده اسماعیل‌نژاد در ۱۰۰ متر به مدال طلا محمدرضا طیبی در پرتاب وزنه به مدال نقره و ریحانه مبینی در پرش‌طول به مدال برنز دست یافتند.

مسابقات دوومیدانی کسب سهمیه جهانی بین‌المللی جام کازانوف قزاقستان در آلماتی برگزار شد  و کار تیم ملی ایران با کسب دو طلا، یک نقره و یک برنز در این مسابقات به پایان رسید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.