سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مادرم آرزوی مدال طلا داشت؛ امروز برایش طلا گرفتم + فیلم

محمد طاها اسحاقی، نوجوان مهاجر افغانستانی در رقابت‌های قهرمانی ووشوی جوانان آسیا ۲۰۲۵ موفق به کسب نخستین مدال‌ طلای افغانستان شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمد طاها اسحاقی، نوجوان ۱۲ ساله مهاجر افغانستانی ساکن مشهد، در رقابت‌های قهرمانی ووشوی جوانان آسیا ۲۰۲۵ در کشور چین، موفق به کسب نخستین مدال‌های تاریخ افغانستان در بخش تالو شد.

این قهرمان نونهال که با مربیگری محمد ابراهیمی از مدرسه شائولین ووشو ابراهیمی در دو بخش تای‌چی‌جین و تای‌چی‌چوان به میدان رفت، توانست مدال طلای فرم تای‌چی‌جین و مدال نقره فرم تای‌چی‌چوان را برای افغانستان به ارمغان بیاورد.

محمد طاها پس از کسب این موفقیت تاریخی گفت: «مادرم آرزوی مدال طلا داشت و امروز برایش مدال طلا گرفتم.» او پیروزی خود را حاصل تلاش‌ها و زحمات مربی‌اش دانست.

پدر محمد طاها نیز با قدردانی از دولت‌های ایران و افغانستان برای فراهم‌سازی شرایط حضور فرزندش در این رقابت‌ها گفت: «با وجود مشکلات بسیار در دیار مهاجرت، نباید دست از تلاش برداشت. باید برای رسیدن به پله‌های ترقی کوشش کنیم تا مایه سربلندی خانواده و کشورمان شویم.»

محمد طاها اسحاقی متولد ۶ بهمن ۱۳۹۲ است و از سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را در رشته ووشو آغاز کرده است. او پیش از این، در مسابقات استانی، کشوری و لیگ برتر ایران نیز مدال‌های متعددی کسب کرده و در خرداد ۱۴۰۴ به عضویت تیم ملی ووشوی افغانستان درآمده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۵۷ ۱۸ مرداد ۱۴۰۴
درود پسر پرتلاش موفق باشی مادرت هرروز از موفقیت تو شادتر وشادتربشه و ذوق کنه
ناشناس
۲۳:۴۹ ۱۸ مرداد ۱۴۰۴
الان این بچه که ایران نمیمونه یا برای افغانستان مسابقه میده یا میره اروپا فقط سهم ایران هزینه کردن برای اونها و ماندگاریه بزه کارهای افغانستانه
ناشناس
۲۳:۴۸ ۱۸ مرداد ۱۴۰۴
به امید اینکه برای پول کشورت را ترک نکنید ایشالله
ناشناس
۲۳:۰۴ ۱۸ مرداد ۱۴۰۴
امیدوارم هرچه زوتر بره کشورش هیجا دنیا وطن نمیشه زوتر بره افغانستان
ناشناس
۲۲:۵۴ ۱۸ مرداد ۱۴۰۴
طلاتو ببر کشورت بهت احتیاج دارن ما خودمون قهرمان داریم
ناشناس
۲۲:۳۵ ۱۸ مرداد ۱۴۰۴
موفق موید باشی
Yaghob
۲۲:۲۸ ۱۸ مرداد ۱۴۰۴
ای جانم قومای گل مه به امید روزهای بهتر انشاالله که بدرخشی
ناشناس
۲۲:۲۷ ۱۸ مرداد ۱۴۰۴
بچه افغانی بچه افغانی
زهره
۲۰:۳۰ ۱۸ مرداد ۱۴۰۴
الله اکبر ..‌‌. ماشاالله لاحول و لا قوه الا باالله?
ناشناس
۲۰:۲۲ ۱۸ مرداد ۱۴۰۴
دمت گرم قهرمان ..به امید موفقیت‌های بیشترت.. افغانستان بوجود عزیزانی چون شما افتخار می‌کنه ❤️?
ناشناس
۱۴:۵۸ ۱۸ مرداد ۱۴۰۴
انشالله مایه افتخار کشورش باشه.
ناشناس
۱۳:۲۵ ۱۸ مرداد ۱۴۰۴
مبارک افغانستان
ناشناس
۱۲:۳۴ ۱۸ مرداد ۱۴۰۴
عزیزم. انشاا... در زندگی اش موفق باشه و کماکان باعث سربلندی خانواده اش بشه.