سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اختلال در اینترنت برخی کاربران/ علت چیست؟

طبق اعلام برخی کاربران از ساعاتی پیش اینترنت شان دچار اختلال شده و شاهد قطعی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان - گفته شده که ساعاتی پیش سرویس دهی یکی از شرکت‌های خدماتی که در زمینه اینترنت فعالیت می‌کند، دچار اختلال‌های زیرساختی و قطع اینترنت شده و همین موضوع مشکلاتی را برای کاربران این اپراتور ایجاد کرده است.

در همین راستا برخی از مشترکان یکی از بزرگترین شرکت‌های خدمات دهنده اینترنت در تماس با ایسنا اعلام کردند که اینترنتشان دچار مشکل شده و موفق به برقراری ارتباط با پشتیبانی این شرکت هم نمی‌شوند.
 
اما مهندس محمدعلی یوسفی زاده، مدیر عامل آسیاتک در گفت‌و‌گو به ایسنا در پاسخ به اختلال به وجود آمده اظهار کرد: اینترنت و زیرساخت‌های ارتباطی شرکت بدون هیچ‌گونه اختلالی در حال ارائه خدمت است.

وی افزود: بدیهی است که در گستره وسیع خدمات‌رسانی، ممکن است هر از گاهی برخی مشترکان در سرویس نهایی خود با مشکلات یا اختلالات فنی مواجه شوند. این موارد اغلب ناشی از شرایط محلی، تجهیزات کاربر یا سایر عوامل خارج از بستر اصلی شبکه است. در چنین مواقعی، بهترین و سریع‌ترین راه، ارتباط مستقیم با درگاه‌های رسمی پشتیبانی شرکت است تا همکاران متخصص ما بتوانند موضوع را بررسی کرده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف کنند.

منبع: ایسنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
محمد
۱۹:۵۱ ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
ناموسا این چه وضعشه اون از برق اینم از اینترنت درست کنید ما موندیم واسه یه انتقال پول ساده
ناشناس
۲۳:۲۶ ۱۹ مرداد ۱۴۰۴
من اینترنت خانگی دارم. بعد از جنگ، اختلال داره اوضاع اینترنت. بعضی ساعات در روز نمی شه بعضی لینک ها رو باز کرد. اینترنت هم سرعتش کمتر شده
ناشناس
۲۳:۲۶ ۱۹ مرداد ۱۴۰۴
من اینترنت خانگی دارم. بعد از جنگ، اختلال داره اوضاع اینترنت. بعضی ساعات در روز نمی شه بعضی لینک ها رو باز کرد. اینترنت هم سرعتش کمتر شده
ناشناس
۲۳:۲۳ ۱۹ مرداد ۱۴۰۴
احتمالا پشتیبانی دکل‌ها رو داده‌اند به سایپا
ناشناس
۲۲:۲۰ ۱۹ مرداد ۱۴۰۴
والا برق میره نه تنها اینترنت کلا آنتن گوشی هم میره. خدا کنه اون موقع طرفای ما کسی مساله اضطراری نداشته باشه.
ناشناس
۲۱:۵۲ ۱۹ مرداد ۱۴۰۴
دروغ میگه مثل اب خوردن من اصلا نمیتونم با گوشی به اینترنت وصل بشم نه تنها من چند تا گوشی دیگه هم تست کردم نشد
ناشناس
۲۱:۴۷ ۱۹ مرداد ۱۴۰۴
برق که قطع میشه اینترنت نباید دچار مشکل شود منتها در ایران خصوصا شرکت ایرانسل چون باطری دکلها تعویض نشده بمحض قطعی برق ،اینترنت هم یا قطع یا بسیار بسیار ضعیف میشه ،در حد صفر ،،،چرا واقعا کاری نمیکنند ،در تعویض باطری دکل هم موندند؟؟؟
ناشناس
۲۱:۴۶ ۱۹ مرداد ۱۴۰۴
خیر این مشکل از مشکلات مسوولان ماست و تازگی هم ندارد.