سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیرون آوردن جسد مرد ۴۲ ساله از رودخانه‌ای در کازرون

سرپرست سازمان آتش نشانی کازرون از بیرون آوردن جسد مرد ۴۲ ساله از رودخانه روستای چیتی بخش خشت در این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مژده عینی - پشنگیان سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کازرون اظهار کرد: غرق شدن یک مرد ۴۲ ساله در رودخانه روستای چیتی بخش خشت این شهرستان از سوی نیرو‌های مردمی به سامانه تلفنی ۱۲۵ آتش نشانی اعلام شد.

او گفت: به دنبال این گزارش با هماهنگی فرمانداری ویژه شهرستان کازرون جهت خروج از حریم قانونی خدمات شهری، بلافاصله تیم غواصی سازمان به محل حادثه اعزام شد.

پشنگیان ادامه داد: تیم غواصی سازمان با هماهنگی پلیس، جسد مرد فوت شده را از رودخانه خارج کرده و برای سیر مراحل قانونی تحویل عوامل انتظامی دادند.

علت حادثه توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.

بخش خشت یکی از بخش‌های شهرستان کازرون در استان فارس است و شهر خشت مرکز این بخش است. کازرون در فاصله ۱۲۰ کیلومتری غرب شیراز قرار دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.