سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خرید گندم در خراسان‌شمالی به ۵۰ هزار تن رسید

معاون اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان‌شمالی گفت: تاکنون کشاورزان این استان بیش از ۵۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز خود را به دولت تحویل داده‌اند که ارزش ریالی این میزان محصول به بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال می‌رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان - معاون اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان‌شمالی گفت: تاکنون کشاورزان این استان بیش از ۵۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز خود را به دولت تحویل داده‌اند که ارزش ریالی این میزان محصول به بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال می‌رسد.

محمود یارعلی افزود: با قیمت تضمینی اعلام‌شده در سال جاری، خرید گندم از کشاورزان استان به این رقم قابل توجه رسیده است که نشان از تلاش و پشتکار کشاورزان منطقه در سالی پرچالش دارد.

وی تصریح کرد: تاکنون سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از مطالبات مربوط به خرید تضمینی گندم به حساب کشاورزان استان واریز شده و روند پرداخت باقیمانده مطالبات همچنان ادامه دارد.

معاون اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان‌شمالی بیان کرد: امید است روند پرداخت مطالبات با پیگیری‌های سازمان برنامه و بودجه سرعت بیشتری یافته و کشاورزان زودتر به حقوق خود دست یابند.

وی گفت: با پایان فصل برداشت گندم، بیشتر مراکز خرید در استان تعطیل شده‌اند و در حال حاضر خرید این محصول در هفت مرکز فعال استان ادامه دارد تا فرآیند جمع‌آوری محصول کامل و بدون وقفه انجام شود.

منبع: ایرنا

برچسب ها: خرید گندم ، قیمت گندم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.