سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گندم خریداری شده استان مرکزی در ایستگاه ۱۶۳ هزار تنی

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت:۱۶۳ هزار تن گندم تاکنون از گندمکاران این استان خریداری شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان _ غلامرضا ملکی با اشاره به ادامه روند خرید گندم از گندمکاران استان مرکزی، بیان کرد: ۱۸ هزار کشاورز گندم خود را به سیلوهای استان مرکزی تحویل داده‌اند.

وی عنوان کرد: گندم‌های جمع‌آوری شده از شهرستان‌های مختلف استان در قالب ۳۷ هزار محموله ساماندهی و به سلوهای استان مرکزی انتقال پیدا کرده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی عنوان کرد: سال گذشته بیش از سه برابر نیاز استان گندم تولید و ۲۲ هزار تن نیز با هدف تقویت کیفیت آرد و نان از استان‌های دیگر وارد شد.

استان مرکزی با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است و ۹۰ هزار بهره‌بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.

۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد و یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می‌شود.

منبع ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.