سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشف تصرف غیر مجاز از اراضی ملی در حاشیه جنگلی علی آبادکتول/ خلع ید ۹۷۵ متر مربع

فرمانده انتظامی علی آبادکتول از کشف زمین خواری ۲۰ میلیارد ریالی از اراضی ملی و جنگلی در این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیده معصومه مرتضوی - سرهنگ حسین نوروزی گفت: در پی خبری مبنی بر یک مورد تصرف غیر مجاز از اراضی ملی واقع در حاشیه جنگلی شهرستان، ماموران پلیس امنیت اقتصادی علی آبادکتول بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی، با همکاری کارشناسان اداره منابع طبیعی به محل اعزام و پس از تایید تصرف غیر مجاز اراضی مذکور، حدود ۹۷۵ متر مربع از زمین را شناسایی و برابرماده ۲ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور، رفع تصرف شد.

این مقام انتظامی ادامه داد: کارشناسان ارزش اراضی مورد تصرف را ۲۰میلیارد ریال برآورد کردند و در این راستا یک نفر متهم دستگیر و پس از تکمیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

سرهنگ نوروزی گفت: از عموم شهروندان تقاضامی شود که در صورت مشاهده و مواجهه با هرگونه موارد مشکوک موضوع را در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.