سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سوء استفاده از شماره ۴ خانم در سایت دیوار

به گفته فرمانده انتظامی فسا، با پیگیری پلیس فتا، کاربر متخلفی که از شماره ۴ خانم در سایت دیوار سوء استفاده کرده بود، شناسایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ لطف‌الله محمدی فرمانده انتظامی شهرستان فسا اظهار کرد: در پی اعلام شکایت ۴ خانم جوان مبنی بر اینکه شماره آن‌ها در آگهی فروش کالا در سایت دیوار درج شده است، رسیدگی به پرونده در پلیس فتا شهرستان آغاز شد.

او ادامه داد: کاربر متخلف سایت دیوار که با ترفندی، سعی در پنهان کردن هویت خود داشت در دام پیگیری تخصصی پلیس فتا افتاد و شناسایی شد.

این مقام انتظامی افزود: متهم که نوجوانی ۱۸ ساله است به پلیس فتا احضار شد و در تحقیق پلیس، انگیزه خود را از این اقدام مجرمانه، کینه ورزی عنوان کرد.

رئیس پلیس فسا به پیگیری قضایی پرونده اشاره کرد و گفت: رعایت فرهنگ اصیل ایرانی - اسلامی در زمان استفاده از فضای مجازی با فرصت‌های بسیار زیاد آن، آرامش خاطر شخص کاربر و تمام جامعه را به همراه دارد. 

منبع: معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی فارس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۵۷ ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
تواینونگی چی بگی برای توجیه کاروقیخانه انتقام جویی رابهانه کرده
داریوش
۰۷:۴۹ ۰۱ شهريور ۱۴۰۴
عجب؟...کجاداریم میریم،،،بچه جا اینکارها حدا رو بپرست ،مگه خودت ناموس نداشتی لامذهب