سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امکان مجازی شدن آموزش برای دانشجویان علوم پزشکی وجود ندارد

وزیر بهداشت، گفت: در حوزه سلامت و پزشکی به دلیل اینکه آموزش‌های ما نیازمند حضور دانشجو در بیمارستان، بالین بیمار و آزمایشگاه است، امکان غیرحضوری کردن آموزش‌ها وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آمادگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد و اظهار کرد: شروع سال تحصیلی برای دانشجویانی که سال‌های دوم به بالا هستند، بر اساس تقویم آموزشی اعلام شده دانشگاه‌ها، آغاز خواهد شد. 

وی تصریح کرد: سال تحصیلی دانشجویانی که امسال کنکور دادند، پس از اعلام نتایج آزمون که طبق گفته وزارت علوم و سازمان سنجش آموزش کشور در اواخر مهرماه اعلام می‌شود، شروع خواهد شد. ما در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از نظر خوابگاه‌ها، اعضای هیات علمی و ... آماده شروع سال تحصیلی نودانشجویان هستیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه امکان آموزش ترکیبی یا مجازی در سال جاری برای دانشجویان علوم پزشکی وجود ندارد، تاکید کرد: در حوزه سلامت و پزشکی به دلیل اینکه آموزش‌های ما نیازمند حضور دانشجو در بیمارستان، بالین بیمار و آزمایشگاه است و مباحث ارتباطی دانشجو با بیمار برای کسب مهارت مهم است؛ بنابراین امکان غیرحضوری کردن آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود ندارد.

ظفرقندی با تاکید بر لزوم تکریم اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، گفت: ما سعی می‌کنیم آنچه را که شایسته اساتید کشور است در دانشگاه‌های علوم پزشکی مورد توجه قرار بگیرد. اخیرا نیز بنده جلسه‌ای را با اساتیدی که جزو برد‌های رشته‌های پزشکی بودند، داشتم و عنوان کردم سرمایه بزرگ و فاخر این کشور اساتید ما هستند و بنده نیز عضو کوچکی از این خانواده هستم. سعی می‌کنیم در تکریم دانش، دانشمندان و اساتید آنچه را که از دست ما بر می‌آید و با شرایط کشور متناسب است، برای تامین نیاز‌های زندگی و معیشت خوب برایشان فراهم کنیم.

منبع: ایسنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۱۰ ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
پزشکی جای آزمون و خطا نیست
ناشناس
۱۲:۰۶ ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
دو سال ونیم علوم‌پایه را میشه خوبم میشه .
ناشناس
۱۱:۳۰ ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
از این که دانشگاه علوم پزشکی یکی دوساله دارد کیلوئی دانشجو می پذیرد. بماند و حالا می خواهند مجازی هم بشود چه شود رسیدید تومملکت
ناشناس
۱۲:۰۴ ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
پذیرفته شدگان به غیراز دوست و فامیل های ما میشه کیلویی .
تاشناس
۱۰:۰۶ ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
وزیر کاملا اشتباه می گه می توان از واقعیت مجازی یا افزوده استفاده کرد این من می گم یک ده تجربه توی این تکنولوزی دارم نمونش در دنیا هست