سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سازمان بهزیستی به‌عنوان دستگاه برتر در جشنواره شهید رجایی معرفی شد

در مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره شهید رجایی که با حضور رئیس‌جمهور و مقامات کشوری و لشکری برگزار شد، سازمان بهزیستی کشور به عنوان دستگاه برتر در حوزه سلامت و رفاه اجتماعی معرفی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ در مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره شهید رجایی که امروز سه شنبه ۴ شهریور همزمان با روز کارمند با حضور مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور و جمعی از مقامات کشوری و لشکری در سالن اجلاس سران برگزار شد، سازمان بهزیستی کشور به‌عنوان دستگاه برتر در حوزه سلامت و رفاه اجتماعی معرفی شد.

در بخش «روایت نصر» این جشنواره نیز دو همکار بهزیستی مورد تقدیر قرار گرفتند؛ خانم کریمی رئیس شیرخوارگاه آمنه و آقای صادقی همکار بهزیستی قصرشیرین به پاس مجاهدت و ایثارگری در جریان جنگ ۱۲ روزه مورد تجلیل قرار گرفتند.

شایان ذکر است در جریان جنگ ۱۲ روزه، بهزیستی قصر شیرین در روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ مورد تجاوز نظامی اسرائیل قرار گرفت و فرامرز حضرتی از کارکنان بهزیستی قصر شیرین شهید شد.

همچنین تخلیه شیرخوارگاه آمنه در منطقه ۳ تهران، در جریان یک جنگ ۱۲ روزه، پس از هشدار اسرائیل درباره حمله هوایی به منطقه اتفاق افتاد.

کارکنان و مددکاران این شیرخوارگاه موفق شدند ۶۰ نوزاد را در فرصتی کوتاه، حدوداً نیم ساعت قبل از حمله به مکانی امن منتقل کنند.

منبع: مهر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Mohsen
۲۱:۳۵ ۰۶ شهريور ۱۴۰۴
مستمری بهزیستی راافزایش دهیدبرنج گرونه
ناشناس
۲۳:۵۰ ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
با چه معیاری؟وقتی معلولین تو بدترین شرایط هستن
رضا
۲۰:۵۶ ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
میرم مددکار میگه پشت نوبتی اونم بد اخلاقه ک میخواد منو از اتاقش بندازه بیرون برای چی اینجوری هستند دردمون ب کیا بگیم از سایت خبری درخواست رسیدگی متنی تتیری بزنید بگید ما معلولین از بعصی مددکارامون بد اخلاقی و بی احترامی میبینیم