سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دیدگاه علمی استفاده از کره در سرخ کردن غذا + فیلم

برخی افراد علاقه دارند در برخی از غذا‌ها از کره استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان - برخی افراد علاقه دارند در برخی از غذاها و سرخ کردنی‌ها از کره استفاده کنند که برنامه طبیب آن را مورد بررسی قرار داده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۰۶ ۰۸ شهريور ۱۴۰۴
حرارت سرخ کردن نباید بیشتر از ۱۲۰ درجه باشه
ناشناس
۱۱:۰۵ ۰۸ شهريور ۱۴۰۴
بهترین روغن برای سرخ کردن و درست کردن ته دیگ روغن جامده
ناشناس
۰۸:۲۰ ۰۶ شهريور ۱۴۰۴
کره شده کیلویی نیم میلیون