سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیا روغن زیتون را می‌توان برای سرخ کردن غذا استفاده کرد؟ + فیلم

برخی افراد از روغن زیتون به عنوان روغن سرخ کردنی استفاده می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان - روغن زیتون یک روغن مخصوص دمای متوسط در پخت و پز است و اگر دمای غذا و ظرف به بالای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برسد، این روغن مفید خاصیت خود را از دست می‌دهد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.