سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زخمی شدن دستکم ۴ نفر در حمله با چاقو در مارسی فرانسه

پلیس فرانسه مردی را که مظنون به چاقو زدن به حداقل چهار نفر در مرکز شهر بندری جنوبی مارسی بود از پای درآورد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - به گفته منابع پلیس، پلیس فرانسه روز سه‌شنبه مردی را که مظنون به چاقو زدن به حداقل چهار نفر در مرکز شهر بندری جنوبی مارسی بود، کشت.

یک منبع پلیس گفت: مهاجم قبل از مداخله مأموران و کشتن او به چندین نفر حمله کرد. وضعیت قربانیان مشخص نیست.

یکی از ساکنان محلی که شاهد این حادثه بود به خبرگزاری فرانسه گفت که مظنون، که هویتش فاش نشده، سعی کرده است در حالی که مأموران سعی در دستگیری او داشتند، به آنها چاقو بزند.

یکی دیگر از شاهدان عینی به خبرگزاری فرانسه گفت که این مرد «دو چاقوی قصابی بزرگ» در دست داشته است. پلیس منطقه را محاصره کرده و یک چادر پزشکی قانونی در مقابل یک رستوران فست فود برپا کرده است.

منبع: خبرگزاری فرانسه

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
آقای مکرون! دهانت را ببند و به مشکلات مردم فرانسه رسیدگی کن
۲۰:۴۲ ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
آقای مکرون! دهانت را ببند و به مشکلات مردم فرانسه رسیدگی کن