سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عملیات خاکبرداری لندفیل جاده بویین‌زهرا به زودی به پایان می‌رسد

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری قزوین گفت: عملیات خاکبرداری پروژه لندفیل با مساحتی بالغ بر ۱۰ هکتار به مراحل پایانی رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ ندا حسین پور - ایزدمهر زارعی مدیرعامل سازمان عمران شهرداری قزوین گفت: عملیات خاکبرداری پروژه لندفیل با مساحتی بالغ بر ۱۰ هکتار (۵۸۰ هزار متر مکعب) در جاده بویین‌زهرا واقع شده و در روز‌های آینده پس از تکمیل، به مدیریت پسماند تحویل داده خواهد شد.

وی افزود: اجرای این پروژه در راستای بهبود فرآیند مدیریت و دفن اصولی پسماند‌های شهری انجام شده و با بهره‌گیری از ماشین‌آلات و توان فنی سازمان عمران پیش می‌رود.

به گفته زارعی، آماده‌سازی لندفیل جدید نقش مهمی در ارتقای استاندارد‌های زیست‌محیطی، کاهش مخاطرات دفن غیرمهندسی و بهینه‌سازی خدمات حوزه پسماند در شهر قزوین خواهد داشت.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.