سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت:

اختلال اینترنت، ناشی از قطع فیبرنوری در رومانی و بلغارستان است

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:️ امروز دو قطعی فیبر در کشور‌های بلغارستان و رومانی، اینترنت را دچار اختلال کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - بهزاد اکبری مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در صفحه خود در این پیام افزود: این قطع فیبر، اینترنت را در ایران ترکیه، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، بلغارستان، یونان و برخی کشور‌های دیگر دچار اختلال کرده است، امیدواریم زودتر این اختلال برطرف شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
مسعود
۱۵:۲۱ ۱۴ شهريور ۱۴۰۴
بهتر است نیرو و توان خود را برای اینترنت ملی بگذاریم .
با راه اندازی اون تا حدودی از مشکلات کسب و کارها در بستر اینترنت برطرف خواهد شد .از شرکت های دانش بنیان در این زمینه کمک بگیریم. باید سعی کنیم وابستگی خود را در همه زمینه به کشورهای دیگر کم کنیم . ما میتوانیم تکه بر جوانان نخبه کشور رفاه و آسایش را برای مردم خود فراهم کنیم.
عزت و قدرت و رفاه سه اصل مهم برای حکمرانی است که باید به آن رسید .انشاالله
ناشناس
۲۰:۵۲ ۱۳ شهريور ۱۴۰۴
چرا تواین سه سال این قطعی درست نکردن
ناشناس
۱۰:۳۸ ۱۴ شهريور ۱۴۰۴
اخه بلغارستان و رومانی یکی الان پاش رفته رو فیبر شما نمیدونی که
ارتباطات زیر ساخت خبر داره