سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شرکت هواپیمایی ایتالیا تعلیق پرواز‌های خود به تل‌آویو را تمدید کرد

شرکت هواپیمایی ایتالیا (ITA) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به دلیل افزایش تنش‌ها و هشدار‌های امنیتی، تعلیق کلیه پرواز‌های ایتالیا به مقصد فرودگاه «بن گوریون» تل‌آویو را تا اول اکتبر ۲۰۲۵ تمدید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ به نقل از تارنمای تراول‌اند تور ورلد، این تصمیم در پی تشدید درگیری‌ها میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطینی اتخاذ شده و شامل پرواز‌های رفت و برگشت به فرودگاه «بن گوریون» تل‌آویو می‌شود.

شرکت هواپیمایی ایتالیا اعلام کرده که این اقدام با هدف حفظ ایمنی مسافران و خدمه در شرایط ناپایدار منطقه صورت گرفته است.

تمدید شدن تعلیق پروازها، بسیاری از مسافران را مجبور به تغییر برنامه‌های سفر خود کرده و شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی را با چالش‌های فزاینده‌ای در مواجهه با بحران‌های امنیتی روبه‌رو کرده است.

منبع: ایرنا 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.