سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قضاوت دو داور بانوی ایرانی برای نخستین بار در قهرمانی تکواندو جهان چین

با دعوت رسمی کمیته داوران فدراسیون جهانی تکواندو، دو بانوی داور ایران برای قضاوت در رقابت‌های قهرمانی جهان راهی چین خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - بیست و هفتمین دوره رقابت‌های قهرمانی جهان دوم آبان ماه به میزبانی چین در شهر «ووشی» برگزار خواهد شد. برای قضاوت در این دوره از مسابقات، با دعوت رسمی کمیته داوران فدراسیون جهانی تکواندو، مرجان تیموری و معصومه باقری دو داور برجسته ایرانی راهی چین خواهند شد.

معصومه باقری و مرجان تیموری که به ترتیب سابقه قضاوت در المپیک و پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴ را در کارنامه دارند، در ادامه روند رو به رشد خود در اعتلای داوری بانوان، در رقابت‌های قهرمانی جهان قضاوت می‌کنند. 

این حضور، نشان‌دهنده رشد و پیشرفت بانوان ایرانی در حوزه داوری ورزشی بین‌المللی است و گامی مهم در ارتقای جایگاه ایران در میادین جهانی به شمار می‌رود.

منبع: فدراسیون تکواندو

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.