سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حل مشکلات تولیدکنندگان در «ایران‌جان»

با آغاز رویداد ملی «ایران‌جان» در استان اصفهان، برنامه «به قید فوریت» رادیو اقتصاد با تمرکز بر حل مشکلات صاحبان کسب‌وکار و فعالان اقتصادی این استان، به‌صورت زنده روی آنتن رفت. این برنامه با حضور مسئولان ارشد استانی، به بررسی و پیگیری فوری مسائل اقتصادی و تولیدی مردم پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان -  برنامه «به قید فوریت» هم‌زمان با اجرای «هفته‌های ایرانی» در اصفهان، با هدف پاسخگویی مستقیم مسئولان به مطالبات فعالان اقتصادی از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹:۰۰ به تهیه‌کنندگی لیلا امید یگانه پخش می‌شود. در این برنامه مسئولان حوزه‌های تولید، صادرات، صنعت، کشاورزی و تعاون به‌طور شفاف و بی‌واسطه مشکلات کارآفرینان و تولیدکنندگان را مورد بررسی قرار داد.

پیگیری و حل مشکلات کارآفرینان

از ابتدای هفته، پرونده‌های متعددی در این برنامه با پیگیری مسئولان حاضر به نتیجه رسیده است. از جمله دکتر شهرام رئیسی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان، مشکل تسهیلات یکی از کارآفرینان استان را حل کرد. همچنین سعید محمدی، رئیس اداره حفظ کاربری مدیریت امور اراضی استان، پرونده امیرعباس ستاره را بررسی و رفع نمود.

در ادامه، مرتضی شفیعی معاون برنامه‌ریزی شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان، مشکل حسین یزدانی کارآفرین را برطرف کرد و پروین بهبهانی، مدیر دفتر فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان، نیز به درخواست مرتضی ریاحی رسیدگی کرد.

برنامه‌ای تعاملی میان مردم و مسئولان

در روز چهارشنبه ۲۶ شهریور، پرونده دیگری با حضور مهندس صادق کرمی، مدیر صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، بررسی خواهد شد.

لیلا امید یگانه، تهیه‌کننده این برنامه، با اشاره به استقبال فعالان اقتصادی استان از این رویه گفت: «به قید فوریت» یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان و مسئولان است. تصمیم‌گیری و پاسخ در لحظه، ویژگی بارز این برنامه است.

گفتنی است، «به قید فوریت» از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹:۰۰ صبح با تهیه‌کنندگی لیلا امید یگانه از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.