سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر خارجه ترکیه:

اهداف اسرائیل فراتر از فلسطین است؛ به دنبال تسلط بر کل منطقه است

هاکان فیدان با هشدار درباره اهداف توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی، از جامعه بین‌الملل و کشور‌های منطقه خواست تا در مقابل سیاست‌های این رژیم اقدامات مشترک انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، در یک مصاحبه تلفنی با شبکه ام‌بی‌سی مصر، موضع قاطع آنکارا در قبال بحران جاری را تشریح و بر ضرورت اقدام جمعی علیه آنچه «سیاست‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی» خواند، تأکید کرد.

فیدان با اشاره به اجلاس اخیر دوحه، بیان کرد: «اگرچه در این نشست، مسئله فلسطین و غزه آنگونه که باید مورد توجه قرار نگرفت، ولی ترکیه به طور قاطع به مخالفت با نسل‌کشی در غزه و تلاش‌های انجام‌شده برای الحاق کرانه باختری ادامه خواهد داد. اقدامات لازم برای تأسیس کشور فلسطین کماکان در دستور کار اصلی سیاست خارجی ما باقی خواهد ماند.»

وی با هشدار درباره ابعاد گسترده‌تر تهدید صهیونیستی افزود: «این یک اقدام اساسی برای صلح منطقه‌ای است. ما به عنوان کشور‌های منطقه و همچنین جامعه بین‌الملل، باید سیاست‌های توسعه‌طلبانه اسرائیل را به دقت مورد بررسی قرار داده و اقدامات لازم و مشترک را در قبال آن در دستور کار قرار دهیم.»

وزیر خارجه ترکیه تصریح کرد: «اهداف اسرائیل امروز برای همگان آشکار شده است. این رژیم فراتر از مسئله فلسطین، به دنبال تسلط بر تمام منطقه است.»

فیدان در تحلیل خود منبع قدرت این رژیم را چنین شرح داد: «اسرائیل قدرت خود را از ضعف سیاسی، اقتصادی و عقب‌ماندگی فناورانه کشور‌های همجوار کسب می‌کند. بنابراین، هرگونه رویکرد مبتنی بر توسعه و شکوفایی منطقه‌ای، خطری جدی برای موجودیت آن محسوب می‌شود.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «وقتی اسرائیل نتوانست از راه‌های دیگر در منطقه بی‌ثباتی ایجاد کند، به گزینه دخالت نظامی متوسل شد. این اقدامات، مقاصد واقعی آن را بیش از پیش آشکار کرده است.»

منبع: الجزیره

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۵۵ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
خطر ترکیه از اسرائیل کمتر نیست
ناشناس
۲۱:۵۳ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
بیشترین تجارت رو اسقاطیل ترکیه داره این یعنی چی
ناشناس
۲۱:۵۲ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
فک نکنم از پس اون ی ذره جاییم که گرفتن پس بیان.
قبل ۱۴۲۰ اسراییلی وجود نداره.
ولی اینو به آقای فیدان اسرائیل قبل رفتنش یقه شمارو میگیره و ل نمیکنه.
ناشناس
۲۰:۲۱ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
چشم بسته غیب گفتی هاردتان بوردان شما زمینه جرئت وجسارت اسرائیل را در کشتار مردم غزه وسوریه فراهم کردید انشالله دامن خودتان را هم خواهد گرفت چاه نکن بر کسی ...
ناشناس
۱۶:۰۳ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
اسرائیل شعبه دوم آمریکا توی خاورمیانه و آسیا میشه
ناشناس
۱۵:۲۷ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
نوبت شما خائنان به غزه هم میرسه
ناشناس
۱۵:۲۷ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
نوبت شما خائنان به غزه هم میرسه
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
ترکیه هم تنه ش به غربی‌ها خورده و مکار بود و مکار تر شد!
ناشناس
۱۵:۰۶ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
به زودی یقه شماهای خیانت کار را خواهد گرفت
ناشناس
۱۵:۰۶ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
مگل هیچوقت اسراییل جنایتکار نبوده ، مشگل امثال تو خائن و رئیس بوقلمون صفت هست که همین الان که محکوم میکنی پشت پرده همان با اون جانی ها همکاری داری و مشغول تفسیم منطقه بین خودتون
ناشناس
۱۵:۰۶ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
متاسفانه رژیم صهیونسیتی بعلت گفتار و رفتار متناقض کشورهای اسلامی مخصوصاً ترکیه جسارت بیشتری پیدا کرده و هر روز شعاع و حجم تهدیدات خود را گسترش می دهد و تا جدیت و صداقت و سلحشوری از امت اسلام نبیند بر وسعت تهدیدات و جنایاتش علیه همه کشورهای اسلامی خواهد افزود.
ناشناس
۱۵:۰۱ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
این فیدان چشم بسته غیب میگه !!!
اولا که دیگه همه اسرائیلی ها از رویای اسرائیل بزرگ بی پرده صحبت می کنند !!!
دوم ترکیه نباید خرابکاری های خودشو را در مشکلات سوریه و آذربایجان و عراق و همچنین کمک های بی حد و مرزش به اسرائیل فراموش کنه که قابل جبران نیست !!!
امان از نفاق امویین !!!
ناشناس
۱۴:۵۶ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
ترکیه هفتاد درصد نفت اسراییل میده خب چرا جلو نفت نمیگیرید
سرباز اسلام
۱۴:۲۳ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سلام ( نام خداست )
خوب با اين وصف كه شما اسرائيل را متجاوز به كل منطقه مى دانيد چه اصراري داريد كه روابط خودرا با ان رژيم حفظ كنيد تركيه مدت مديدي است كه قول و گفتارش با عملش خيلي مغايرت دارد
ناشناس
۱۴:۲۱ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
جنگ جنگ تا پیروزی.
ناشناس
۱۴:۱۹ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
شما بی شرف های بی پدر متوهم که دوست خوب همین صهیونیست ها هستین و روزگار فعلی سوریه بخش عمده ای ش به عهده شماست! دیگه چرا فرار رو به جلو دارین؟!!
ان شا الله نتانیاهو ترامپ اردوخان الیف و امیران کشورک های خلیج همیشه فارس و بن سلمان همراه با سران اروپا به جرم جنایت و خیانت به بشریت به مجازات و عذاب الیم الهی هم در دنیا و هم در آخرت دچار بشید...الهی بمیرید بلکه انسانیت نفس راحتی بکشه!!
جمهور ملت
۱۴:۰۳ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
منافق از کفار بدتر هستند ، العاقل فی الاشاره....
ناشناس
۱۴:۰۳ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
كدام جامعه بین‌الملل و کشور‌های منطقه ؟
همگي شان از غرب بگير تا اعراب بعد از اين همه جنايت هنوز هم داراي روابط صميمي ديپلماتيك تجاري و امنيتي با اسرائیل هستند بجز تركيه كه اخيرا روابطش را قطع كرد.
امريكا همانگونه كه از اروپا جهت حمايت از انان مقابل روسيه خطرناك باج ميگيرد همانطور هم از اعراب مقابل ايران خطرناك باج ميگيرد. توسل غرب به تاكتيك روسيه هراسي و توسل اسرائیل امريكا و غرب به تاكتيك موفق ايران هراسي پنهان نبوده و نيست.
ناشناس
۱۳:۴۹ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
یکی به نعل یکی به سم .خیلی زرنگید
محمودزاده
۱۳:۴۳ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
و شما اینک بعنوان یک سرباز پیاده نظام در حال خدمت به صهیونیست ها تشریف دارید و این برای جهان اهل سنت از اخوان‌المسلمین ها گرفته تا الازهر مصر مایه ننگ است که اینک در حال چوپ حراج زدن به میراث حضرت عمر ابن خطاب که همان سرزمین فلسطین است اینچنین بی تابی می کنید در حالی که این انصار الله یمن شیعی است که جور بی غیرتی شما را نسبت به عمر می کشد
ناشناس
۱۳:۲۸ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
اردوغان دیکتاتور حامی تکفیر و داعش سگ عثمانی
ناشناس
۱۳:۲۵ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
در خواب امپراتوری عثمانی دیده بودین خیال می کردین با اشغال سوریه امپراتوری تحقق می یابد
ناشناس
۱۳:۱۷ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
خودتون رویای امپراتوری اجداد گور به گور شدتونو دارید کثافتهای حامی داعش
ناشناس
۱۳:۱۷ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
شما هم شریک جرمید
ناشناس
۱۲:۴۹ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
تازه فهمیدید ، امام خمینی ره چهل سال پیش فریاد میزد که سران کشورهاز منطقه مواظب این رژیم جعلی باشید . بلاخره آن روز رسید ، ولی شک نکنید که اسرائیل با این کارش گور خودش را میکند و بفضل الهی نابود شدنیست . کسی باور میکرد شوروی متلاشی شود ، کسی فکر میکرد صدام از بین برود ، لیبی و قذافی هم همینطور.
ایران
۱۲:۴۰ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
بی آبرو ترین دولت تاریخ ، عثمانی است
به سنگ پا طعنه میزنه
ناشناس
۱۲:۴۰ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
میخای اسنپ را فعای کنیم یا تپسی بره بیاردش
ناشناس
۱۲:۳۴ ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
کثافتها منافق مگر شما نبودید که بیشترین کمک را به این کفتار کودک کش کردید اردوغان منافق والهام لجن