سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اروپا همچنان بر مدار تزویر

کالاس: تحریم‌های ایران بازگشته، اما دیپلماسی ادامه دارد

اروپا در ادامه سیاست های دوگانه خود در قبال ایران گفت بازگشت تحریم‌های گسترده علیه برنامه هسته‌ای ایران «نباید به معنای پایان دیپلماسی» با ایران باشد.  

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز یکشنبه در ادامه سیاست های دوگانه اروپا در قبال ایران، تأکید کرد که بازگشت تحریم‌های گسترده علیه برنامه هسته‌ای ایران «نباید به معنای پایان دیپلماسی» با ایران باشد. 

وی در بیانیه‌ای افزود: «اگرچه این بلوک از تصمیم سازمان ملل متحد در اعمال مجدد تحریم‌ها پیروی خواهد کرد، اما یک راه‌حل پایدار برای مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق مذاکرات قابل دستیابی است.

کالاس در بیانیه‌ای گفت: «من از ایران می‌خواهم که بدون تأخیر، همکاری خود را با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مطابق با تعهدات قانونی خود تحت پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) و توافقنامه جامع پادمان‌های الزام‌آور خود، به طور کامل از سر بگیرد.»

با این حال، کالاس تأکید کرد که اتحادیه اروپا روابط دیپلماتیک خود را با ایران قطع نخواهد کرد و به اهمیت حل بحران از طریق گفت‌و‌گو اشاره کرد.

اظهارات کالاس پس از فعال‌سازی مکانیسم موسوم به «بازگشت سریع» تحریم‌ها تحت قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت توسط فرانسه، آلمان و انگلیس در روز یکشنبه صورت می‌گیرد.

این اقدام، تحریم‌هایی را که تحت توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ معلق شده بودند، بازمی‌گرداند و غنی‌سازی اورانیوم، تجارت تسلیحات و برنامه موشکی بالستیک ایران را هدف قرار می‌دهد.

عباس عراقچی،  وزیر امور خارجه ایران، هفته گذشته به سازمان ملل گفت که تهران ممکن است توافق بازرسی خود با IAEA را معلق کند و هشدار داد که تحریم‌ها «اقدامات خصمانه‌ای» هستند که با دیپلماسی ناسازگارند. آیت‌الله خامنه‌ای،  رهبرمعظم جمهوری اسلامی ایران، نیز اوایل این ماه هرگونه مذاکره مستقیم با واشنگتن را رد کرد و آمریکا را متهم کرد که به جای «مذاکره»، به دنبال «تسلیم» است.

بروکسل (مرکز اتحادیه اروپا) نظام تحریمی خود علیه ایران را که مواردی از جمله ادعای نقض حقوق بشر، ادعای خطرات گسترش سلاح و حمایت تهران از جنگ روسیه در اوکراین را پوشش می‌دهد، تا آوریل ۲۰۲۶ تمدید کرده است.

منبع: خبرگزاری فرانسه

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۳۰ ۰۸ مهر ۱۴۰۴
دیپ چه لماسی؟ سیاست فقط بازی با کلماته بدبخت مردمی که گرفتار سیاستهای دوگانه صاحبان قدرت میشن
ناشناس
۱۴:۰۲ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
اروپا جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر به رهبری آمریکا جنایتکار از سال 1332 تاکنون در امور داخلی ایران دخالت و مداخله می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند. پس مذاکره ایران با اروپا جنایتکار و آمریکا جنایتکار غلط و اشتباه بوده است و 100 درصد فقط مقصر اصلی دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است.


انگلیس جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر به رهبری آمریکا جنایتکار از سال 1332 تاکنون در امور داخلی ایران دخالت و مداخله می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند. پس مذاکره ایران با انگلیس جنایتکار و آمریکا جنایتکار غلط و اشتباه بوده است و 100 درصد فقط مقصر اصلی دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است.

فرانسه جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر به رهبری آمریکا جنایتکار از سال 1332 تاکنون در امور داخلی ایران دخالت و مداخله می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند. پس مذاکره ایران با فرانسه جنایتکار و آمریکا جنایتکار غلط و اشتباه بوده است و 100 درصد فقط مقصر اصلی دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است.

آلمان جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر به رهبری آمریکا جنایتکار از سال 1332 تاکنون در امور داخلی ایران دخالت و مداخله می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند. پس مذاکره ایران با آلمان جنایتکار و آمریکا جنایتکار غلط و اشتباه بوده است و 100 درصد فقط مقصر اصلی دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است.
ناشناس
۱۳:۵۸ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ایران، اجرای قانون جنگل بود.
حمله نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران، اجرای قانون جنگل بود.

دولت در برابر مقابل نقض توافق هسته ای برجام متأسفانه هیچ گزینه های ندارد و از سال 1394 تاکنون نداشته است.
مجلس در برابر مقابل نقض توافق هسته ای برجام متأسفانه هیچ گزینه های ندارد و از سال 1394 تاکنون نداشته است.

مردم ایران از سال 1359 تاکنون ثابت کرده است و نشان داده است که در مقابل ظلم، ستم و تجاوز سرخم نخواهند کرد و دولت هم نباید با آمریکا و اروپا مذاکره و همکاری کند.

هفته گذشته سه کشور اروپایی اعلام کردند که اسنپ‌بک را فعال نموده‌اند، اروپا جنایتکارحق حرف زدن در مورد مذاکره با ایران را ندارد و این در حالی است که اروپا جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است. و این در حالی است که کشورهای اروپایی جنایتکار از سال 2015 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکردند. اروپا جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است. پس عملکرد ایران از سال 1394 تاکنون در برجام غلط و اشتباه بوده است.
آمریکا و تروئیکا برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی‌ کرده‌اند که تروئیکای اروپایی و آمریکا برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی‌ کرده‌اند.
سکوت بی شرمانه آژانس خیانتکار، آمریکا جنایتکار، انگلیس جنایتکار، فرانسه جنایتکار و آلمان جنایتکار در برابر توسعه زرادخانه هسته ای اسرائیل جنایتکار شرم آور و تاسف بار است.
و این در حالی است که متأسفانه مجید تخت‌روانچی، معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران هنوز هم و باز هم از تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان درس عبرت نگرفته است و دو باره به دنبال مذاکره و همکاری با آمریکا جنایتکار است چرا؟
مذاکرات توافق هسته ای برجام در سال 1394 به طور کامل تمام شده است پس ادامه مذاکره ایران با آمریکا، اروپا و... از سال 1394 تاکنون غلط و اشتباه بوده است و هم مقصر اصلی دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس هستند.
هزینه کردن در مورد مذاکره از سال 1394 تاکنون خیانت به مردم و کشور محسوب می شود چون به خاطر که مذاکره از سال 1394 تاکنون 100 درصد فقط تکرار بوده است.
اروپا جنایتکارحق حرف زدن در مورد مذاکره با ایران را ندارد و این در حالی است که اروپا جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است.
و این در حالی است که کشورهای اروپایی جنایتکار از سال 2015 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکردند.
اروپا جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است.
پس عملکرد ایران از سال 1394 تاکنون در برجام غلط و اشتباه بوده است.
و این در حالی است که آمریکا جنایتکار خودش عضو برجام نیست و نمی‌تواند اظهاراتی به دیگر اعضا منتسب کند ترامپ در سال 1397 به درخواست بنیامین نتانیاهو، از توافق هسته ای برجام خارج شده است سوال اینجاست که پس چرا ایران باز هم درس عبرت نگرفته است که متأسفانه هنوز هم با خیانتکاران و جنایتکاران مذاکره و همکاری می کند چرا؟ ترامپ در سال 97 به صورت غیر قانونی و هم بدون پرداخت هزینه از توافق هسته ای برجام خارج شده است و هم با خروج از توافق هسته ای برجام منشور سازمان ملل را نقض کرده است.

کسانی که می گویند باید در برابر امریکا کوتاه آمد، جاهل به قرآن هستند/امریکا بازنده جنگ با اعتقادات ملت ایران است
استکبارستیزی مبنای قوی قرآنی دارد و آیات فراوانی دستور مقابله و ایستادگی بااستکبار را می دهد، چرا که دشمنی کفار با مؤمنان دائمی است و می بایست ایستادگی و مقابله ماهم باید دائمی باشد، بنابراین وظیفه داریم هرساله روز مبارزه با استکبار جهانی راباشکوه تر تجلیل کنیم.
کسانی که می گویند باید با امریکا از در دوستی وارد شد و باید کوتاه آمد این ها جاهل به قرآن هستند، قرآن درسوره مائده آیه۵۱ می فرماید حق ندارید یهود ونصاری را دوست خود قراردهید.
امروز امریکا از روی ضعف جنگ روانی راه انداخته تا با تحریم ها ایران را فلج کند اما شاهد بودیم که نتوانست جلوی صادرات نفت ایران را بگیرد و به گفته دبیرکل سازمان ملل وبعضی تحلیل گران، امریکا روبه افول است به ویژه درمنطقه غرب آسیا.
خواهیم دید درعرصه اقتصاد این کشور جنایتکار هم عقب خواهد نشست.
امریکایی ها از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی از اسلامی بودن نپام به وحشت افتاده بود و به توطئه ها و دشمنی های همه جانبه خود به دنبال به زانو در آوردن ملت ایران بود که هرگز به فضل الهی به این خواسته شوم خود نرسیده است.
ماجرای تسخیر لانه جاسوسی نشان داد که امریکایی ها از فاش شدن چه اسناد جنایتکارانه ای ترس داشتند و امروز آنان با تحریم های اقتصادی هم راه به جایی نبرده اند و بازنده جنگ با اعتقادات ملت ما هستند.
به طور قطع تداوم بر ماندگاری استکبار ستیزی، روحیه انقلابی و وحدت رویه با توجه به همان رویکردی که در 13 آبان ماه 58 داشتیم، می تواند نقشه ها و معادلات امریکای جنایتکار را برهم بزند.
هیچ گاه نباید به وعده های پوشالی امریکای جنایتکار دلخوش بود.
تفکر خدا محور، انقلابی و استکبار ستیزانه شهدای ایران اسلامی به ویژه شهدای دانش آموز، امروز می تواند به عنوان بهترین راهگشای امور دانش آموزان و صد البته ملت ایران باشد.
خشم و انزجار ملت ایران با مشت های محکم و گره کرده، تو دهانی و سیلی سختی به استکبار جهانی و در رأس آن امریکا جنایتکار خواهد بود.

ایران یا باید تسلیم آمریکا و اروپا شود و یا باید مذاکره و توافق هسته ای برجام به طور رسمی لغو کند چون به خاطر که مذاکره و گفت وگو از سال 1392 نتیجه و جواب نداده است و مشکل اصلی ایران هم با آمریکا و هم اروپا از طریق مذاکره ، گفت وگو و توافق هسته ای برجام حل وفصل نخواهد شد و حل نمی شود.


نتیجه مذاکره از سال 1392 تاکنون صفر!
نتیجه مذاکره ترور سردار سلیمانی در فروردگاه بین المللی بغداد توسط ارتش وحشی آمریکا جنایتکار با دستور مستقیم ترامپ جنایتکار بوده است.
نتیجه اقدامات تروریستی در تهران و سایر شهرهای ایران!
نتیجه مذاکره تجاوز و حمله نیروی هوایی ارتش وحشی رژیم صهیونیستی به ایران قتل عام و بمباران مردم عادی در همه شهرهای ایران با کمک، حمایت و پشتیبانی همه جانبه آمریکا جنایتکار با دستور ترامپ جنایتکار و در سایه سکوت بی شرمانه های بین المللی خیانتکار!
نتیجه مذاکره تجاوز و حمله نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا جنایتکار به تاسیسات هسته ای ایران با مجوز و دستور مستقیم علنی و آشکار ترامپ جنایتکار بوده است.

نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند و آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هر تجاوزی هستند.
در این جلسه، سرلشکر موسوی گزارشی از آخرین وضعیت نیرو‌های مسلح و آمادگی دفاعی نیرو‌های مسلح برای مقابله با تهدیدات و همین‌طور اقدامات و عملیات‌های نیرو‌های مسلح در دوره جنگ ۱۲ روزه و ضرباتی که نیرو‌های مسلح به رژیم صهیونیستی وارد کرد، ارائه داد و تاکید کرد که با قوت و قدرت در برابر دشمنان می‌ایستیم و از کشور دفاع می‌کنیم.
در این جلسه معاونان سرلشکر موسوی گزارشی از حوزه ماموریتی خود دادند که طبق آن، نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل به سر می‌برند و در بالاترین سطح آمادگی‌های دفاعی و رزمی قرار دارند و آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هر تجاوزی هستند و اگر احیانا تجاوزی علیه کشور ما صورت بگیرد، پاسخ ما قاطع‌تر و دردناک‌تر از دفعه پیش خواهد بود چون اکنون توان و آمادگی ما بسیار بیشتر و بالاتر است.

ایران از سال 1392 تاکنون هزاران بار با مسئولین بی ادب انگلیس جنایتکار مذاکره و گفت وگو کرده است، باز هم و هنوز هم انگلیس جنایتکار ایران را در مذاکره و توافق هسته ای برجام و... محکوم و متهم می کند و متأسفانه دولت، وزیر امور خارجه، مسئولان و نمایندگان مجلس سکوت کردند چرا؟

تکرار ادعاها علیه ایران در بیانیه مشترک تروئیکای اروپایی، دخالت و مداخله در امور داخلی ایران است و هم 100 درصد فقط به خاطر ناتوانی، کوتاهی و سکوت دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است.
فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران برای سه کشور اروپایی جنایتکار وهم برای مزدورانشان گران تمام خواهد شد و گران تمام می شود. با کسی شوخی نداریم همه کشتی های سه کشور اروپایی را در خلیج فارس نابود می کنیم!

وقتی می‌دانیم آمریکا عمل نمی‌کند چه مذاکره‌ای کنیم.
وقتی می‌دانیم انگلیس عمل نمی‌کند چه مذاکره‌ای کنیم.
وقتی می‌دانیم فرانسه عمل نمی‌کند چه مذاکره‌ای کنیم.
وقتی می‌دانیم آلمان عمل نمی‌کند چه مذاکره‌ای کنیم.
وقتی می‌دانیم ترامپ وحشی دشمن درجه ملت ایران است و در 13 دی ماه سال 1398 سردار سلیمانی و هم نظامیان سپاه را در جنگ 12 روز ترور کرده است و در سال 97 به صورت غیر قانونی از توافق هسته ای برجام خارج شده است و توافق هسته ای برجام را از سال 1394 عمل نکرده است و هنوز هم عمل نمی کند برای چه مذاکره‌ای کنیم.

اروپا جنایتکار حق استفاده از مکانیزم ماشه را ندارد

و این در حالی است که آمریکا جنایتکار عضو برجام نیست و نمی‌تواند اظهاراتی به دیگر اعضا منتسب کند ترامپ در سال 1397 به درخواست بنیامین نتانیاهو، از توافق هسته ای برجام خارج شده است سوال اینجاست که پس چرا ایران باز هم درس عبرت نگرفته است که متأسفانه هنوز هم با خیانتکاران و جنایتکاران مذاکره و همکاری می کند چرا؟ ترامپ در سال 97 به صورت غیر قانونی و هم بدون پرداخت هزینه از توافق هسته ای برجام خارج شده است و هم با خروج از توافق هسته ای برجام منشور سازمان ملل را نقض کرده است.

آمریکایی‌ها دهان سگ هارشان را در اروپا ببندند.
از آمریکایی ها می خواهیم دهان سگ هارشان را در فرانسه ببندند.
اروپا جنایتکارحق حرف زدن در مورد مذاکره با ایران را ندارد و این در حالی است که اروپا جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است.
و این در حالی است که کشورهای اروپایی از سال 2015 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکردند.
اروپا جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است.
پس عملکرد ایران از سال 1394 تاکنون در برجام غلط و اشتباه بوده است.

آمریکا جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های به اصطلاح بین المللی خیانتکار از اسفند ماه سال 1400 تاکنون تسلیحاتی و مالی اوکراین جنایتکار را تامین می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند.

از سال 1332 تاکنون در هر جای ایران جنایتی رخ می دهد که دست آمریکا جنایتکار در کار است.
از سال 1332 تاکنون در هر جای ایران جنایتی رخ می دهد که دست اروپا جنایتکار در کار است.

مبارزه و جنگ ما با آمریکا، اروپا و هم مزدورانشان در شهریور ماه سال 1359 شروع شده است، نه در خرداد ماه سال 1404

و این در حالی است که متأسفانه پزشکیان هنوز هم و باز هم از تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان درس عبرت نگرفته است و دو باره به دنبال مذاکره و همکاری با آمریکا جنایتکار است چرا؟

و این در حالی است که متأسفانه عراقچی هنوز هم و باز هم از تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان درس عبرت نگرفته است و دو باره به دنبال مذاکره و همکاری با آمریکا جنایتکار است چرا؟

دشمنی سه کشور اروپایی مربوط به مسائل هسته ای ایران نمی شود. سه کشور اروپایی ازسال 1332 تاکنون که ثابت کردند که با ملت ایران دشمن است پس ادامه مذاکره ایران با سه کشور اروپایی غلط و اشتباه است
و مقصر اصلی هم پزشکیان و عراقچی بوده است.

دشمنی سه کشور اروپایی مربوط به مسائل هسته ای ایران نمی شود. سه کشور اروپایی ازسال 1357 تاکنون که ثابت کردند که با حکومت نظام جمهوری اسلامی دشمن است پس ادامه مذاکره ایران با سه کشور اروپایی غلط و اشتباه است
و مقصر اصلی هم پزشکیان و عراقچی بوده است.
ناشناس
۱۳:۵۴ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
شمار شهدای غزه از آغاز جنگ به 66 هزار و 980 نفر رسید هزینه بمب‌های اسرائیل علیه مردم غزه، از پول نفت کشورهای عربی تامین می‌شود
آنچه اکنون در غزه اتفاق می‌افتد نقض قوانین بین‌المللی است. آنچه اکنون در غزه اتفاق می‌افتد جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت است. اسرائیل در غزه مرتک نسل کشی شده است.
ناشناس
۰۰:۴۴ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
تا زمان لغو تحریمها هیچگونه مذاکره ای نباید انجام شود
ناشناس
۰۰:۳۴ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
تا زمانی که آمریکا روی موضعش در مورد غنی‌سازی صفر و موضوع برد موشک‌های ایران باشد مذاکره‌ای در کار نخواهد بود. ایران بارها و بارها با آمریکا مذاکره کرده و هیچ یک از مذاکرات انجام شده، خروجی خوشایندی نداشته‌اند.
ناشناس
۰۰:۳۳ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
گروسی گفته است ایران برای رسیدن به غنی‌سازیِ۹۰درصد، فقط چند هفته فرصت نیاز دارد! این یعنی گرا به اسرائیل! البته از یک جاسوس جز این هم انتظار نیست که به وظیفه خود عمل کند.
ناشناس
۰۰:۳۳ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
با این که تجربه تاریخی نشان می‌دهد اعتماد به تعهدات آمریکا در مذاکرات، چه دوجانبه و چه چندجانبه، با ناکامی همراه بوده و در حالی که در خردادماه امسال شاهد حمله مستقیم آمریکا به ایران در جریان مذاکرات غیرمستقیم بودیم، پیشنهاد مذاکره مستقیم با آمریکا در این مقطع از سوی بعضی از اصلاح‌طلبان، بیش از آن‌که راه‌حل باشد، ساده‌انگاری سیاسی است.
ناشناس
۱۹:۵۳ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
كالاس خانم ما ديپلماسي با محدوديت روابط را يك نوع لفاظي بي ثمر
مي دانيم و وقتي نداريم كه اينگونه بيهوده هدر دهيم
ناشناس
۱۹:۳۴ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
برن بمیرن.......
ناشناس
۱۹:۲۳ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
اینا دیگه آخره جوکن!!
ناشناس
۱۸:۵۷ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
بقول مهران مدیری اینها نبفهمند
ناشناس
۱۸:۵۲ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
غربی ها واقعا پررو هستن
خدا همه این به اصطلاح آدم ها رو از روی زمین بر داره
شهروند
۱۸:۴۶ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
باید خودمان را قوی کنیم و در برابر ظالم کوتاه نیاییم.
ناشناس
۱۸:۳۷ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
وقاحت وبی شرمی هم حدی دارد!
ناشناس
۱۸:۰۹ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
به مسئولان جمهوری اسلامی بگید بچه هاشونو از اروپا و امریکا برگردونن
ناشناس
۱۸:۰۸ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
وقتی هر کسی توی مملکت در مورد هرچی حرف میزنه نتیجش میشه همین
ناشناس
۱۸:۰۷ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
واقعا مسخره است
ناشناس
۱۷:۵۳ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
به خدا اینا چقدر عوضی هستند
ناشناس
۱۷:۴۹ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
حالا ماشه را کشیدند دیدند ایران تسلیم نشد
حالا پیشنهاد مذاکره مستقیم با امریکا را میدهند
ناشناس
۲۰:۱۰ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
مذاکره با آمریکا هرگز
ناشناس
۱۷:۴۴ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
اینا دیگه چه بی شرفی هستن دیدن موشک های ما با اسرائیل چیکار کرد میخوان اونم بگیرن ازمون. رفتار متقابل انجام بدید برد موشک هارو افزایش بدید قدرت را نشون بدین ساخت موشک هایی که قلب اروپا رو هدف بگیره باید ساخته بشه اینا درد موشک دارن همش برنامه است بی شرف های تروریست پرور .متأسفانه کشور با احساسات اداره نمیشه اما قطعا باید اقدامات تنبیهی یا واکنش متقابل نشون بدیم .حتی به نظر میرسه خیلی وقت پیش باید بمب اتمی می‌ساختیم!میگم به نظر نمیتونیم تسلیحات اتمی روسیه رو بیاریم تو خاک خودمون مثلا مثل مجارستان البته تا چه حد عقلانی و تا چه حد ممکنه نمیدونم .
ناشناس
۱۷:۴۳ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
بگذارید اینان در همان کلاس بی پایان دیپلماسی خود خواسته بنشینند و خیال پردازی و رویا بافی کنند !!!
ایران متحد!
ایران قوی !
ملت بی نظیر ، هوشیار ،بصیر،متحد، وطن پرست و میهن دوست
ملت امام حسین(ع) تن به ذلت نخواهد داد !!!
ایران حرم امام حسین(ع) است!
این حرم خدا دارد!!!
ناشناس
۱۷:۳۲ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
متاسفانه هرکاری دلشون میخواد میکنن.
ناشناس
۲۰:۱۰ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
کیا ؟!
ناشناس
۱۷:۱۳ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
خودشونم میدونن ماشه آخر و عاقبت خوبی نداره
ناشناس
۱۷:۰۸ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
دیپلماسی فشاروفریب.
ناشناس
۱۷:۰۲ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
عراقچی اینها را شیر کرده
ناشناس
۱۶:۵۹ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
این نجس ها با این تحریم ها یک هدف بیشتر ندارن و اون فروپاشی اقتصاد ایران هست که امیدوارم تیرشون به سنگ بخوره و به خودشون برگرده .
ناشناس
۱۶:۳۹ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
واقعا از عقل به دوره اگه کسی حرفهای اروپایی‌ها را قبول کنه واجرا کنه
ازوپایی ها مثل آمریکای لعین وجنایتکارند
حالا خود دانید
ناشناس
۱۶:۳۴ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
باید از موشک ها در برابر دولت و برخی فرماندهان اصلاحطلب محافظت بشه
ناشناس
۱۶:۲۴ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
آب رو پای درخت قطع کردند حالا قصد دارند با تبر درخت رو قطع کنند
ناشناس
۱۶:۴۴ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
ایران قوی میشه
ناشناس
۱۸:۱۶ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
وقتی درخت میوه خودش رو ممنوع کنه برای مردمش خداوند آب را بر رویش خواهد بست .
ناشناس
۱۶:۱۶ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
باید انتقال انرژی خاورمیانه به اروپارو به صفر برسونیم
اروپایه خبیث نباید بدون هزینه دادن عمر کثیفشو سپری کنه
ناشناس
۱۸:۰۷ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
واقعا توهم میزنید،نفتتونو که نمیخرن،گاز رو هم که به اندازه ی مصرف خودمون تامین نمیکنید،نکنه از کشورهای نفت خیز انتظار دارید مطیع شما بشن که مردمشون مثل شما بشن
ناشناس
۱۶:۰۹ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
ما خواهان بستن تنگه هرنز هستیم
ناشناس
۱۹:۰۷ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
ایران نمیتونه
سام
۱۶:۰۷ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
???ایناهم یادگرفتن چه جوری با ما بازی کنند ،،باید تغییر تاکتیک بدیم
ناشناس
۱۶:۰۳ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
فقط با شما باید مقابله به مثل شود یعنی اگر کشتی ما را بازرسی کردید باید تمام کشتی های شما را باز رسی کنیم و اجازه ورود کشتی های شما را به خلیج فارس و دریای عمان و باب المندب را ندهیم
ناشناس
۱۶:۰۲ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
کالاس میگه تحریم ها برگشته اما دیپلماسی هنوز ادامه دارد واقعاً آدم باید ..... خل باشه با شما رابطه دیپلماسی ادامه دهد
ناشناس
۱۶:۰۱ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
خدا لعنتشون کنه. ایران نباید این بی احترامی ها رو قبول کنه
مصدق کرد
۱۵:۵۱ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
چقدر پررو شدن؟! واقعا باید هم ارتباط قطع کنیم وهم از ان پی تی خارج شویم،دیگه بالاتر از مرگ مگه چیزی هست؟!,یاعلی جنگ جهانی را شروع کنید،
چ.ک
۱۵:۵۱ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
چشم در مقابل چشم تنگه هرمز بسته بشه می‌فهمن چی به چیه؟
ناشناس
۱۶:۵۴ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
نادان تنگه بسته بشه چین و روسیه هم دشمن ما میشن
ناشناس
۱۵:۴۶ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
ایران تحت پادمان مجلس شورای اسلامی خود عمل خواهد کرد. از نمایندگان مجلس می خواهم بشدت بر روی قانون مجلس نظارت کنند تا احتمال تخطئی برخی از این قانون به حداقل برسد.
ناشناس
۱۵:۴۳ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
دیپلماسی ادامه دارد یعنی جرات حمله نظامی را نداریم (به علت موشک ها). اگر رویه داخل تغییر نکنه و مذاکره التماسی کنار گذاشته نشه جرات حمله نظامی را هم پیدا خواهند کرد
ناشناس
۱۵:۴۲ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
مجلس ما هم که طرح خروج از ان پی تی رو تصویب نکرده...!!!!!!!!!!!!
خسته نباشید با این همه اقتدار...

بمب اتم هم که بماند...
ناشناس
۱۶:۲۹ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
تقصیر قالیبافه
ناشناس
۱۷:۴۷ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
تصمیم احساسی نمیشه گرفت تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هم فرقی با خروج از npt نداره اما واقعا بمب اتمی برای بازدارندگی هسته ای لازمه دشمن به بمب اتمی مجهزه
ناشناس
۱۵:۴۲ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
شرم بر شما باد. اینها دست روباه را از پشت بسته اند. از امروز هر باجی که به اینها از سوی هر کسی داده شود، ضدیت با ایران و ایرانی است.
ناشناس
۱۵:۳۶ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
گالاس دعوت بکنید ایران بیاید مگر نه خود می آورم کار دارم
ناشناس
۱۵:۳۴ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
به خدا مسولان ما اروپایی ها رو گنده کردنا،،،بسه دیگه چقد انتظار...این اتفاق باید همون سال اولی که امریکا از برجام خارج اتفاق میفتاد به خدا اینقد خسارت نمیزد
ناشناس
۱۵:۳۳ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
غلط کردید. مذاکره فقط وقتی باشه که عملا رفع تحریم بشه و اگر مسوولین ارشد کوتاه بیایند من که ناامید می می شم و همین یه ذره اعتمادم را به سیستم از دست می دم. مرگ بر نیرنگ
Shs
۱۵:۳۲ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
دیگه آدم عاقل به اینا اعتماد نمیکنه، رهبری هم چند بار هشدار دادن که اینا قابل اعتماد نیستن و خدای تبارک و تعالی هم در قرآن هشدار داده در مورد این قوم ، ولی نمیدونم چرا عده‌ای اصرار دارن با اینا تعامل بشه. یکبار برای همیشه سخن رهبری رو لبیک بگید و از این ان‌پی‌تی ننگین خارج شید . توکل بر خدا
ناشناس
۱۵:۳۱ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
عراقچی آنها را ازگفتگو مطمعن کرده سفیران این سه کشور باید اخراج شوند همکاری با آزانس متوقف بشود عراقچی بخدا از ضعف حرف می‌زند عراقچی گفته اقدام اسنبک پایان دیپلماسی اروپا ست خوب عمل بکند اگر عراقچی 10رز حرف نزند تمام مشگلات حل میشود
ناشناس
۱۵:۲۲ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
حرومزاده های اروپایی کثیف ما کاری که انجامش برای شما حیرت آوره رو انشالله انجام میدیم.نجاستهای تاریخ.
ناشناس
۱۵:۱۶ ۰۶ مهر ۱۴۰۴
نژاد خبیث