سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر ارتباطات: امکان خرید مستقیم از عشایر فراهم شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پستی در یکی از شبکه‌های اجتماعی با اشاره به افتتاح طرح پست عشایری نوشت: از هر جای ایران می‌توانید از عشایر سرافراز مستقیم خرید کنید و آنها نیز می‌توانند سفارشی از گوشه گوشه ایران داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان - سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: چند روز پربار برای اقتصاد دیجیتال را پشت سر گذاشتیم. از برگزاری نمایشگاه الکامپ و استقبال پرشور شرکت‌ها و استارتاپ‌ها و بازدیدکنندگان از آن، تا سفر خراسان جنوبی و افتتاح ۶۱ طرح ارتباطی و ایجاد دسترسی برای روستا‌های کم برخوردار این استان و از همه جذاب‌تر افتتاح طرح پست عشایری از سیستان و بلوچستان سرافراز.

وی خاطرنشان‌کرد: از این به بعد از هر جای ایران می‌توانید از عشایر سرافراز مستقیم خرید کنید و آنها نیز می‌توانند سفارشی از گوشه گوشه ایران داشته باشند و پستچی عزیز ما در هر نقطه‌ای که باشند، به آنها خدمت می‌رساند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۵۴ ۰۸ مهر ۱۴۰۴
آقای وزیر لطفا از عشایر غیور برای من کشک و قارا بخرید.!!!!
ناشناس
۱۲:۳۱ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
گوشت کیلوی یک میلیون خرید کنیم نداریم
ابراهیم پهلو
۱۱:۳۴ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
با این خشکسالی عشایر چه تولیدی دارند ؟ فقط دام است که نیمه پروار در طبیعت واغل پرورش دادهو راهی کشتار میکنند ان هم را نمیشود ندید وغیر حضوری خرید