سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جاده چالوس یکطرفه می‌شود

جانشین پلیس راه راهور فراجا، از ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت ۱۵ امروز (۱۰ مهرماه) از مرزن‌آباد به سمت تهران خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ سیاوش محبی، اعلام کرد: به دلیل حجم سنگین ترافیک در محور چالوس، آزادراه تهران-شمال و کرج چالوس، تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت ۱۵ امروز (۱۰ مهرماه) از مرزن‌آباد به سمت تهران ممنوع اعلام می‌شود.

وی افزود: همچنین از ساعت ۱۷:۰۰ امروز، مسیر از محدوده پل زنگوله به سمت مرزن‌آباد به صورت یک‌طرفه برای تخلیه بار و روان‌سازی ترافیک خواهد بود.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به اهمیت همکاری رانندگان تاکید کرد که با رعایت قوانین و محدودیت‌های ترافیکی، شاهد کاهش مشکلات ترافیکی در این محور خواهیم بود.

پلیس راه از شهروندان تقاضا دارد جهت سفر‌های خود برنامه‌ریزی دقیق داشته باشند و در صورت امکان از مسیر‌های جایگزین استفاده کنند.

برچسب ها: پلیس راه ، جاده چالوس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.