سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جاده چالوس از ساعت ۱۸ یکطرفه می‌شود

جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال به‌دلیل حجم سنگین تردد در مسیر جنوب به شمال خبر داد.

وی اعلام کرد: با توجه به ترافیک سنگین در محور‌های شمالی کشور، از ساعت ۱۶:۰۰ امروز تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن‌آباد به سمت تهران ممنوع است. همچنین از ساعت ۱۸:۰۰ مسیر جنوب به شمال، از محدوده پل زنگوله تا مرزن‌آباد، به‌منظور تخلیه بار ترافیکی به‌صورت یک‌طرفه خواهد شد.

سرهنگ محبی با تأکید بر همکاری رانندگان با نیرو‌های پلیس راه افزود: هدف از اجرای این طرح، مدیریت جریان ترافیک و تسهیل بازگشت مسافران از محور‌های شمالی است. رانندگان ضمن پرهیز از سفر‌های غیرضروری، پیش از حرکت حتماً از وضعیت راه‌ها اطلاع حاصل کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۲۲ ۱۷ مهر ۱۴۰۴
?
ناشناس
۱۷:۳۶ ۱۶ مهر ۱۴۰۴
شمال خبری جز گرانی ندارد