سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پزشکیان: استان‌ها سهم خود از انرژی را هوشمندانه مدیریت کنند

رئیس‌جمهور بر ضرورت مدیریت منطقه‌ای و عادلانه توزیع انرژی تأکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - مسعود پزشکیان در جلسه بررسی آخرین وضعیت تأمین انرژی بخش تولید، بر ضرورت مدیریت هوشمندانه منابع انرژی در فصل سرد سال تأکید کرد و گفت: تأمین برق و گاز مورد نیاز تولیدکنندگان و صنعتگران اولویت قطعی دولت است، چرا که تداوم تولید، معیشت مردم و پویایی اقتصاد کشور را تضمین می‌کند.

رئیس‌جمهور در ادامه بر ضرورت مدیریت منطقه‌ای و عادلانه توزیع انرژی تأکید کرد و افزود: استانداران باید نیاز صنایع هر استان را به‌صورت دقیق و تفکیکی احصا کنند تا متناسب با سهم و ظرفیت هر منطقه، مدیریت توزیع برق و گاز به شکلی منظم و عادلانه انجام گیرد. هر استان موظف است سهم خود از انرژی را به‌صورت هوشمندانه مدیریت کند.

پزشکیان همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت را مکلف کرد تا زمینه تجهیز واحد‌های صنعتی به سامانه‌های خورشیدی را فراهم کند و افزود: وزارت صمت باید سازوکار لازم را برای تجهیز تمامی شهرک‌های صنعتی به پنل‌های خورشیدی فراهم سازد. در صورت وجود تجهیزات در داخل، از تولیدات داخلی استفاده شود و در غیر این صورت، واردات آن با هدف پایداری تولید انجام گیرد.

ضرورت بهینه سازی مصرف انرژی

پزشکیان در ادامه خواستار به‌کارگیری ظرفیت‌های مردمی و محلی در بهینه‌سازی مصرف انرژی شد و اظهار داشت: با استفاده از ظرفیت مردمی می‌توان در مساجد و مصلی‌ها الگو‌های مؤثر صرفه‌جویی را به کار گرفت. رعایت دمای استاندارد محیطی اماکن از جمله اقدامات ضروری در این زمینه است.

رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه دولت برای نوسازی وسایل گرمایشی فرسوده تصریح کرد: تعویض وسایل گرمایشی قدیمی با تجهیزات دارای برچسب انرژی و مصرف پایین در حال انجام است. همچنین لازم است برنامه‌های آموزشی و تبلیغاتی برای آگاهی خانواده‌ها نسبت به صرفه‌جویی در مصرف انرژی با جدیت از سوی رسانه ملی و مطبوعات مکتوب و دیجیتال ادامه یابد.

پزشکیان تمامی دستگاه‌های اجرایی را موظف دانست تا پیش از آغاز فصل سرما نسبت به سرویس و آماده‌سازی سیستم‌های گرمایشی خود اقدام کنند و افزود: مدیریت مصرف در ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها باید بر اساس برنامه‌ریزی دقیق و اصولی انجام شود.

رئیس‌جمهور با قدردانی از تلاش‌های وزارت نیرو و وزارت نفت در اجرای طرح‌های بهینه‌سازی و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: با اقداماتی که در زمینه تکمیل پروژه‌های پنل‌های خورشیدی و مدیریت مصرف در دست انجام است، به‌زودی بخش مهمی از ناترازی‌های انرژی در کشور برطرف خواهد شد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۳۹ ۲۱ مهر ۱۴۰۴
هوشمندانه چیکار کنند؟!
ناشناس
۱۵:۲۲ ۲۱ مهر ۱۴۰۴
ابوسعید خدرى از پیغمبر (ص) روایت نموده كه فرمود:

امت من در زمان مهدى (عج) چنان در فراخى معیشت به سر برند كه هیچگاه پیش از آن ندیده باشند . آسمان پى در پى بركات خود را براى آنان فرو مى ریزد و زمین آنچه دارد بیرون مى دهد.

از حضرت على (ع) روایت شده كه فرمود: به پیغمبر اكرم (ص) عرض كردم :


 یا رسول الله (ص) أمنا آل محمد المهدى أم من غیرنا ؟


اى رسول خدا مهدى از ما اهل بیت است یا از غیر ما

پيامبر (ص) فرمود :

او از ماست خداوند دین را به وسیله او ختم كند چنان كه توسط ما گشود ، مردم به وسیله ما از آشوبها نجات یابند چنان كه از منجلاب شرك بیرون آمدند، دلهاى آنها را به هم پیوند دهد و بعد از دشمنیها آنها را با هم برادر كند، چنان كه بعد از نجات از شرك ، آنها را با هم برادر دینى کرد.

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَج اِلٰهیٖ آمّیٖن

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَج اِلٰهیٖ آمّیٖن

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَج اِلٰهیٖ آمّیٖن

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَج اِلٰهیٖ آمّیٖن

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَج اِلٰهیٖ آمّیٖن

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَج اِلٰهیٖ آمّیٖن

پيامبر اکرم(صلي الله عليه و آله وسلم) مي‌فرمايند:
«هر کس بميرد و امام زمان خود را نشناسد به مرگ جاهليت مرده است.»