سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جاسوس موساد در قم اعدام شد

رئیس کل دادگستری قم از اجرای حکم اعدام جاسوس موساد در صبح شنبه ۲۶ مهر خبر داد و گفت: حکم اعدام این جاسوس با تشخیص حکم محارب و مفسد فی‌الارض پس از تأیید دیوان عالی کشور و رد درخواست عفو در زندان قم اجرا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی با بیان اینکه این جاسوس فعالیت و ارتباط خود را با سرویس‌های اطلاعاتی رژیم صهیونستی از مهر ۱۴۰۲ آغاز و در بهمن همان سال بازداشت شد، گفت: پس از انجام تحقیقات اطلاعاتی و جمع‌آوری مستندات کامل از پرونده و اقرار و اعتراف فرد به همکاری و ارسال اطلاعات به سایت‌های رژیم صهیونیستی و طی تشریفات قانونی، این جاسوس به اتهام همکاری اطلاعاتی و جاسوسی با افسر اطلاعاتی موساد (رژیم صهیونیستی) و ارسال اطلاعات محرمانه برای موساد موضوع ماده ۶ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت و همکاری با دولت‌های متخاصم خارجی (وزارت خارجه آمریکا) به مجازات اعدام محکوم شد.

وی در خصوص نحوه این جاسوسی بیان داشت: این فرد به دلایل شخصی و شغلی اقدام به ارتباط‌گیری با سرویس‌های رژیم صهیونیستی، برقراری جلسات با افسر موساد، همکاری اطلاعاتی و شروع ارسال اطلاعات محرمانه در فضای مجازی به رژیم کودک‌کش و جعلی صهیونیستی می‌کند که با اقدامات سریع و هوشمندانه دستگاه اطلاعاتی و قضایی کشور شناسایی و از خروج اطلاعات حساس جلوگیری می‌شود.

رئیس کل دادگستری و رئیس شورای قضایی استان قم با تأکید بر اینکه همکاری و هوشیاری عمومی، ضامن امنیت و استمرار آرامش جامعه اسلامی است، هشدار داد: شهروندان محترم می‌بایست نهایت دقت و مراقبت را به عمل آورده و موارد مشکوک را بلافاصله از طریق کانال‌های ارتباطی مطمئن به مبادی ذی‌صلاح اطلاعاتی، امنیتی و قضایی گزارش دهند.

منبع: دادگستری قم

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۵
ناشناس
۰۰:۰۶ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
حالا اسمش چی بود ،پدرش کی بود ،شغل چی بودو......
ناشناس
۲۲:۵۷ ۲۷ مهر ۱۴۰۴
ممنون از قوه محترم قضائی بخاطر اینکه تقاضای عفو این ملعون را نپذفته است .
ناشناس
۲۲:۰۵ ۲۷ مهر ۱۴۰۴
جهنم خوش بگذره
ناشناس
۲۱:۴۱ ۲۷ مهر ۱۴۰۴
جاسوسان افغانی چه شد
As
۲۰:۵۹ ۲۷ مهر ۱۴۰۴
کسی که به کشور خودش خیانت کنه دوباره باید زنده بشه دوباره اعدام بشه ،باید دست وپاهاش قطع بشه.شکنجه بشه.آدم نیست که...
ناشناس
۲۰:۲۳ ۲۷ مهر ۱۴۰۴
بی شرف
به چه قیمت وطن فروشی کردی
ناشناس
۲۰:۱۷ ۲۷ مهر ۱۴۰۴
به درک واصل شد .
ناشناس
۲۰:۰۲ ۲۷ مهر ۱۴۰۴
شکر وسپاس بیکران که زمین از یک جانی و جاسوس راحت شد و نفس بهتر می‌کشد.
ناشناس
۱۹:۵۸ ۲۷ مهر ۱۴۰۴
خاک بر سرت خائن
ناشناس
۱۹:۵۵ ۲۷ مهر ۱۴۰۴
خدا از گناهانش بگذرد این دنیا رابه فناداد