سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سخنگوی دولت:

یارانه دهک‌های یک تا سه پرداخت شد/ حقوق بازنشستگان ظرف ۷۲ ساعت آینده واریز می‌شود

سخنگوی دولت از پرداخت یارانه دهک‌های یک تا سه خبر داد و گفت: یارانه دیگر دهک‌ها نیز در ادامه پرداخت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - فاطمه مهاجرانی در اظهاراتی تلویزیونی با اشاره به آخرین مصوبات و تصمیمات دولت برای خدمت‌رسانی به مردم، با بیان اینکه یارانه دهک‌های یک تا سه پرداخت شده است، اظهار کرد: یارانه دیگر دهک‌ها نیز در ادامه پرداخت می‌شود. همچنین پرداخت حقوق بازنشستگان از امروز آغاز شده و ظرف ۷۲ ساعت آتی طبق حروف الفبا انجام می‌شود.

وی افزود: مطالبات گندمکاران نیز به صورت کامل پرداخت شده است که بدون دیرکرد قابل‌توجه از سوی بانک‌های عامل انجام شده است.

مهاجرانی با اشاره به افزایش رقم کارت‌های متصل به اوراق گام، گفت: بانک‌های عامل به‌ویژه بانک رفاه کارگران که شبکه گسترده‌ای با فروشگاه‌ها و صنایع مختلف دارد، آماده ارائه این کارت‌هاست. مردم می‌توانند به شعب بانک‌های به‌ویژه بانک رفاه کارگران مراجعه کنند.

وی با اشاره به اقدام دولت در زمینه پرداخت تسهیلات ازدواج، یادآور شد: بیش از ۱۱۶ هزار میلیارد تومان تهسیلات به ۳۴۶ هزار نفر از متقاضیان پرداخت شده که حدود ۱۱ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است. این میزان تا ۲۱ مهرماه است و طبعاً اکنون افزایش هم یافته است.

سخنگوی دولت با تاکید بر محور‌های چهارگانه دولت برای اجرای عدالت در معیشت، آموزش، مسکن و درمان، افزود: در زمینه مسکن هفته گذشته ۵۷ هزار و ۲۲۶ واحد مسکن حمایتی و پروژه‌های عمرانی افتتاح شد. متقاضیانی که همچنان در صف هستند را می‌بینیم و اطمینان می‌دهیم که دولت کار خود را برای تحویل واحد‌ها به آنان انجام می‌دهد. از واحد‌های تقدیم شده ۲۸ هزار و ۱۹۲ واحد مسکن شهری و ۲۹ هزار و ۳۴ واحد نیز مسکن روستایی هستند. همچنین ۲۰۲ پروژه عمرانی نیز در زمینه‌های بزرگراهی و هواشناسی یا بازآفرینی شهری بوده نیز انجام شده است.

وی با بیان اینکه هزار و ۲۵۰ واحد مسکن برای نخبگان آماده و تقدیم آنان شده است، ادامه داد: این امر به امیدوارشدن بیشتر این قشر تاثیرگذار برای خدمات‌دهی به کشور کمک می‌کند.

مهاجرانی با اشاره به فعالیت طرح «فواد» با شماره ۱۲۸، اظهار کرد: این طرح کمک می‌کند اگر شهروندان از خدمات‌دهی در نهاد‌های دولتی نارضایتی دارند آن را اعلام کنند. همچنین سازمان اداری و استخدامی تاکنون پنج مدیر به دلیل شکایت‌های مردمی عزل شدند، ۸۳ تذکر داده شده و ۸۴ نفر نیز در راستای تشکر مردم مورد تشویق قرار گرفتند.

سخنگوی دولت گفت: در راستای هوشمندسازی مالیات بیش از ۱۲ میلیون پرونده به‌صورت هوشمند برای مودیان صادر شد که مالیات ۱۱ میلیون پرونده، صفر محسوب شد. دولت در مسیر هوشمندسازی به دنبال این است به‌صورت پیش‌فرض یک پرونده و اظهارنامه مالیاتی را خود سازمان مالیات انجام دهد. همچنین سازمان مالیات طرح‌های مالیاتی را نشان‌دار کرده تا اصناف و افراد بدانند چه طرح‌هایی وجود دارد تا پرداخت‌های مالیاتی خود را به آنها انجام دهند. ۳۰۰ هزار مودی ۹.۶ هزار میلیارد تومان اعتبار را برای ۸۸۱ پروژه ملی و استانی تامین کرده‌اند. ۲.۸ همت از دریافتی‌ها به پروژه‌های حمل‌ونقل عمرانی شهری و ۲.۱ همت نیز در پروژه‌های آموزش‌وپروش بوده است.

وی همچنین اعلام کرد: با توجه به دستور وزیر ورزش کلیه اماکن ورزشی زیر نظر این وزارتخانه در استان‌ها یا فدراسیون‌ها و هیئت‌های ورزشی است در ۳۰ مهر ماه و اول آبان رایگان است.

منبع: ایسنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۶
ناشناس
۱۶:۱۲ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
کالابرگ چی شد؟
ناشناس
۱۶:۱۰ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
پرداخت مناطق جنگی و فوق العاده ایثارگری بازنشستگان تامین اجتماعی به کجا رسید؟ نمایندگان مجلس از حق و حقوق ایثارگران دفاع کنند.
ناشناس
۱۵:۵۶ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
دهک بندی ها رو حذف کنید کلا
ناشناس
۱۵:۴۰ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
سی. سال. یک. ماه. از. پول. حقوق. مردم. کش. رفتین. کنار. گشتین. حالام. واسه. ی. حقوق. چندرغازیییییییی. منت. سر. مردم. میذارین
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
مگه. ارث. پدرتون. دارایییی هایییییییییییی. ایران. مال. خود. مردم. ایران. نه. مال. شما
ناشناس
۱۵:۲۴ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
همه ایرانیان. اهل همی مرزو بومن. یارانه. حقوق بازنشستگان مگه ارث. پدرتون
ناشناس
۱۵:۲۲ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
چرا همش می گید بازنشستگان کشوری همسان‌سازی شده در حالی که اصلا همچین چیزی نیست
ناشناس
۱۵:۲۰ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
امروز 29 مهر 1404 - 15:21 است که چرا کمک هزینه خواربار و سایر رفاهیات مناسبتی های بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از خرداد ماه سال 1404 تاکنون واریز نشده است؟
با گذشت‌ 3 سال، 6 ماه و 28 روز متأسفانه هنوز هم هیچ خبری از تفاوت افزایش معوقات خواروبار و سایر رفاهیات مناسبتی های بازنشستگان مخابرات منطقه تهران خبری نیست چرا؟
که هیچ کس از فروردین ماه سال 1401 تاکنون پیگیری و رسیدگی نمیکند؟؟؟
و متآسفانه هیچ کس هم در مخابرات منطقه تهران، دولت، مجلس و… پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟
ناشناس
۱۵:۳۰ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
امروز، دوشنبه ۲۸ مهر ماه، بازنشستگان مخابرات ایران در اعتراض به‌ عدم اجرای کامل آیین‌نامه ۸۹، عدم به‌روزرسانی خواربار و رفاهیات فریز شده و مشکلات مربوط به بیمه تکمیلی، در کرمانشاه، فارس، گیلان، تهران، کردستان، خوزستان، آذربایجان شرقی، ایلام، اصفهان و برخی دیگر از استان‌ها تجمع کردند.
ناشناس
۱۵:۱۸ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
زمان پرداخت حقوق مهرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد.
پرداخت حقوق مهرماه بازنشستگان آغاز شد.
شرم آور و تاسف بار است که امروز 28 مهر 1404 - 15:18هست که متأسفانه معوقات برخی از بازنشستگان تامین اجتماعی هنوز واریز نشده است چرا؟

خیانت ها مدیر عامل و مسئولان سازمان تأمین اجتماعی برای همه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی معلوم، مشخص و روشن شده است.

پرداخت حقوق مهرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی آغاز شد و این در حالی است که متأسفانه معوقات فروردین برخی از بازنشستگان تامین اجتماعی هنوز واریز نشده است چرا؟

امروز 28 مهر 1404 - 15:18 هست که علت پرداخت معوقات بازنشستگان تامین‌اجتماعی چیست؟ چون که خاطر که سازمان تامین اجتماعی در این مدت 7 ماه پول معوقات بازنشستگان تامین‌اجتماعی را به حساب بانک مرکزی واریز کرده است و هر ما سود آن را دریافت می کند.
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
عجب جدی میگی یارانه دهک هایییییییییییی یک تا سه پرداخت شد حقوق بازنشستگان ظرف ۷۲ساعت پرداخت خواهد شد
ناشناس
۱۵:۱۰ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
دو تومن پول ب مردم میدین و همونم هر روز استرس اینو دارن که قطع شه و با تخییر میدین که یکی دو تومنم از جیب ملت دزدیده باشید، این ملت مگه چی دارن که شما هم ازشون دزدی میکنید؟ یارانه مگه پول نفت ملت نیست؟نباید به تک تک مردم و شهروندای ایرانی داده بشه؟ از جیب خود ملت ب خودشون پول میدین؟همونم برا خیلیا قطع میکنید و برا خودتون دهک بندی کردین؟ همونم با منت؟ از کاخ هاتون بیرون میایند ببینید چه فسادی ب راه انداختین و سن ازدواجو به کجا رسوندین؟ مملکت به این وسعت و کلی زمین که متعلق به بیت المال و مردمه ولی مردمش مشکل مسکن دارن و مسکن سی چهل متری با کلی منت تحویل مردم میدین؟ چرا ملت رو اذیت میکینید یا حتی بالاتر تحقیر؟!! واقعا این سبک کشور داریه اسلامی؟!
ریحانه
۱۵:۰۶ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
خدایا کی میشه قیافه اینو دیگه نبینم.
اللهم عجل لولیک الفرج
ناشناس
۱۵:۰۰ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
چطور حقوق خودتون یک روز هم دیر نمیشه ولی نوبت مردم میشه گدا میشید.
ناشناس
۱۴:۵۸ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
تفاوت افزایش حقوق فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی
بعد ۶ ماه هنوز پرداخت نکردید با افتخار ایستاده پشت میکروفن انگار شق‌القمر کرده اند
ایرانی
۱۴:۴۶ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
به فکرمعیشت مردم بیکارباشید مردم نان ندارندنان خشک
درمان ومسکن بماندروزبه روز فقیرترمیشویم
افقان را اخراج کنیدشایدهمین کارگری بماند برای مافقیرا
ودرادامه کالابرگ ماهانه به مردم بدبخت بدیدشایدمسکنی بشه
بخدافقیریم به کی بگیم دردمون
بلوچستان ایران
بازنشسته
۱۴:۱۷ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
قبلا۲۲حقوق می‌گرفتیم یکروز یکروز عقب انداختن حالا هم بجای ۳۰ یکم پرداخت میشه سازمان بابت این باید تفاوت حقوق این چند ساله رو پرداخت کنه خیلی ها این مدلیه هنوز تفاوت فروردین پرداخت نکرده امروز چهارشنبه ساعت ۳
ناشناس
۱۴:۰۱ ۲۸ مهر ۱۴۰۴
کار زیادی کردین