سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهدای حدود ۳۵۰۰ جهیزیه به زوج‌های تحت پوشش بهزیستی

رئیس سازمان بهزیستی کشور ضمن تاکید بر امر مشارکت از رشد حدود ۳۷ درصدی مشارکت‌ها در سال گذشته خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدجواد حسینی در مراسم اهدای ۳۴۵۹ سری جهیزیه به زوج‌های تحت پوشش سازمان بهزیستی اظهار کرد: در زمان ورود به بهزیستی، ۱۰ سیاست را ترسیم کردیم که یکی از این سیاست‌ها، توسعه کمی و کیفی مشارکت‌ها بوده است. براساس آن، ۱۳ چرخش تحول آفرین را ترسیم کردیم و یکی از این چرخش‌ها، حرکت از تمرکزگرایی به سمت مشارکت‌جویی و کاهش تمرکز است.

وی ادامه داد: برای تحقق این امر، زیست بوم جامعه مشارکت را در سازمان طراحی و ۱۲ سیاست راهبردی ترسیم کردیم؛ کاملا مشخص است در عرصه مشارکت باید از چه مسیری حرکت کنیم؟ برای بروز و ظهور این سیاست‌های ۱۲ گانه از ظرفیت محلات برای مشارکت استفاده کردیم.

وی با بیان اینکه ۶ سرمایه مالی، فرهنگی، مادی، اجتماعی، انسانی و... در محله وجود دارد، گفت: سرمایه اجتماعی برای ما در مشارکت خیلی مهم است و این سرمایه شاخص‌های اطلاعات، ارتباطات توام با اعتماد و تشکیلات و تسهیلات یعنی تسهیل و تسریع کار‌ها در محله را در برمی‌گیرد. اگر این ظرفیت‌ها را به عدد ۱۲ راهبرد برسانیم می‌توانیم زیست بوم جامع مشارکت را در بهزیستی ترسیم کنیم و برای ترسیم آن چند بعد مهم مدنظر است.

به گفته رئیس سازمان بهزیستی، یکی از محور‌های توسعه مشارکت، توسعه مشارکت‌های خرد است. در این باره ۳۰ پویش خلاقانه و نوآورانه در سازمان بهزیستی ترسیم شده و در چند ماه اخیر با یک پویش هزار میلیارد تومان مشارکت جذب شد.

حسینی تصریح کرد: سال گذشته از طریق همین پویش‌ها ۵ هزار میلیارد تومان مشارکت نقد و غیر نقد جذب شد و حدود ۳۷ درصد رشد مشارکت‌ها در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ داشتیم. 

وی در ادامه از باز شدن درگاه مشارکت مردمی سازمان بهزیستی با همکاری رییس مجلس خبر داد و گفت: افراد در هر منطقه می‌توانند به بهزیستی کمک کنند و انتخاب کنند به حساب کدام منطقه واریز شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین درباره توسعه شبکه داوطلبان اظهار کرد: ظرفیت شبکه داوطلبان در بهزیستی بالاست، اما به خوبی استفاده نکردیم. در همین راستا ما به طور جدی وارد توسعه شبکه داوطلبان شدیم و به ۵ شبکه سلامت، توانمندسازی فرهنگی، عمرانی و فوق برنامه تقسیم کردیم.

حسینی خاطرنشان کرد: در ایام جنگ ۱۲ روزه با یک پویش، ۲۳ هزار متخصص شامل پزشک، روانشناس و مددکار به این شبکه پیوستند. ۱۱ هزار گروه داوطلب در کشور داریم که ۱۳۰ هزار داوطلب متخصص و تسهیلگر در این شبکه جای می‌گیرند که به طور جدی به دنبال ساماندهی آنها هستیم و مطالعات بین المللی انجام دادیم. با این نگاه هم بخش دولتی، هم عمومی و هم صنفی و علمی جامعه را باید وارد این موضوع کنیم و تاکنون ۱۸ تفاهم نامه منعقد شده است. 

رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه، درباره مسولیت اجتماعی گفت: برای این موضوع چند اقدام انجام دادیم؛ نقشه جامع مسئولیت اجتماعی کشور را به تفکیک استان و شهرستان مشخص کردیم. به دنبال این هستیم زیست بوم جامع مشارکت را در بهزیستی از خفتگی به فعل دربیارویم و اگر معجزه مشارکت مردم شکل بگیرد، سازمان بهزیستی کامل از دولت بی‌نیاز می‌شود.

منبع: ایسنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.