سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازسازی ورزشگاه آزادی به ضلع شمالی رسید + عکس

عملیات نصب سکو‌های بتنی ضلع شمالی ورزشگاه آزادی آغاز شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - عملیات نصب سکو‌های بتنی ضلع شمالی ورزشگاه آزادی آغاز شد. شروع این عملیات در شرایطی است که در دو قسمت شمال و جنوب ورزشگاه آزادی که شامل ۱۷ زون است، باید ۸ هزار سکوی بتنی نصب شود که در حال حاضر ۱۸۸۰ عدد آن تولید شده است.

پیش از نصب سکو‌های بتنی جدید؛ تخریب سکو‌های قدیمی و بالشتک ها، آرماتوربندی، قالب بندی و اجرای تیر‌های پلکانی و عایق کاری انجام شده است.

با پایان نصب سکو‌های بتنی و مقاوم سازی ورزشگاه، عملیات نصب صندلی‌های تماشاگران آغاز می‌شود. در دو طبقه ورزشگاه آزادی نیاز به ۵۸ هزار و ۳۹۱ صندلی است. پیش از این ۲۱ هزار صندلی در ضلع غربی نصب شده بود.

لازم به یادآوری است که فاز نخست مقاوم سازی، بازسازی و استانداردسازی ورزشگاه آزادی شامل ۲۲ زون ضلع غربی، دی ماه سال گذشته به پایان رسید.

 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۳۷ ۰۴ آبان ۱۴۰۴
در مدت زمان بازسازی ورزشگاه آزادی ، کشورهای
عقب افتاده چند ورزشگاه ساختند و،،،،،،،،!!!
ناشناس
۲۲:۵۷ ۰۴ آبان ۱۴۰۴
دمت گرم تو که آنقدر واردی برو کمک کن زودتر تمام شود.حداقل برو ورزشگاه های دیگر را یک ماهه تکمیل کن