سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد

اختصاص فوق‌العاده خاص به معلمان/ مجلس مشکلات تبدیل وضعیت معلمان را برطرف کند

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: رسیدگی به معیشت فرهنگیان، اولویت اصلی ماست، «فوق‌العاده خاص» باید به آموزش و پرورش و معلمان تخصیص داده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از آموزش و پرورش؛ علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در نشست صمیمی با اعضای فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: رسیدگی به وضعیت معیشت معلمان، از مهم‌ترین دغدغه‌های کمیسیون است.

 وی افزود: برای بهبود وضعیت موجود معلمان، همت ویژه و اعتبارات کافی لازم است و دولت نیز در این مسیر کمک خواهد کرد.

کاظمی، با اشاره به وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان، گفت: سیاست صندوق ذخیره، حرکت از بنگاه‌داری به سهامداری، تعدیل و ادغام شرکت‌های زیان ده و ایجاد سامانه شفافیت و ارتقای ساختار حراستی و نظارتی قوی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم نظارت جدی‌تر بر مدارس غیر دولتی تأکید کرد و افزود: ساماندهی نیروی انسانی نیز در حال انجام است. از مجلس تقاضا داریم تا با اصلاح آیین نامه، مشکلات موجود برای تبدیل وضعیت معلمان را برطرف کند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، کاظمی، در پایان خواستار شد که تا تخصیص «فوق‌العاده خاص» به معلمان، در قالب نامه رسمی از سوی مجلس شورای اسلامی، به مراجع ذی‌ربط، ارائه شود، چرا که بدون اعمال فوق العاده خاص، اقتصاد معلمان تغییر نخواهد کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۴۴ ۰۷ آبان ۱۴۰۴
چه خوبه معلمین در کنار افزایش حقوق به دنبال افزایش سطح خودشان باشن تا شاهد افت تحصیلی دانش آموزان با این وضع نباشیم. واقعا سطح آموزش دانش آموزان در مدارس افول کرده
ناشناس
۱۱:۱۸ ۰۷ آبان ۱۴۰۴
دانش آموزان دیگه درسخون نیستن خیلی از اونا تو فضای مجازی هستن وبیشتر بازی میکنند تا درس بخونند
ناشناس
۱۱:۵۸ ۰۷ آبان ۱۴۰۴
چرا فکر میکنی سطح معلمان پایین هست؟ دانش آموزان درس خوان نیستند و به پوچی رسیده اند چون سطح زندگی معلمان را می بینند دوس ندارند درس بخوانند
ناشناس
۱۰:۳۳ ۰۷ آبان ۱۴۰۴
برو بابا یک مشت معلم بیسواد با ازمون وارد میکنن بعد بزور براشون کلاس میزارن و هیچی بلد نیستن بچه های مردم شدن بازیچه
ناشناس
۱۱:۵۶ ۰۷ آبان ۱۴۰۴
بچه خودش بخواهد نیاز به معلم نداره، حالا یه معلم یه ذره کمک کنه، پیشرفت می کنه، برو جراح کبد دنیا رو ببین کیه چی بوده و معلم چه تاثیری روش گذاشته