سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش نسبی دمای تهران تا اوایل هفته آینده

اداره‌کل هواشناسی استان تهران از افزایش نسبی دما تا روز یکشنبه (۱۸ آبان) خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران، آسمان صاف تا کمی ابری و همراه با وزش باد ملایم پیش‌بینی می‌شود.

همچنین از بعدازظهر امروز (۱۵ آبان) به دلیل سکون نسبی جو و عدم وزش باد قابل ملاحظه، در مناطق پرتردد شهری در بعضی ساعت‌ها، افزایش نسبی آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

بنابر اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، از روز پنج‌شنبه تا یکشنبه (۱۵ تا ۱۸ آبان) افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا (۱۶ آبان) صاف و غبار محلی با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتیگراد و طی شنبه (۱۷ آبان) صاف و غبار محلی با حداقل دمای ۱۱ و حداکثر دمای ۲۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۱۰ ۱۶ آبان ۱۴۰۴
نابود کردن کوهها در شازند فلات مرکزی عامل اصلی افزایش سرعت باد و خشکسالی و زلزله خواهد شد
ناشناس
۲۱:۱۰ ۱۵ آبان ۱۴۰۴
از چهل سال قبل باید جلوی مهاجرت به تهران را می‌گرفتند نصفه تهران را هم که مهاجران کشور همسایه اشغال کردند کجا رفتند جمعیتشان بیشتر شده با زاد و ولد وحشتناک خداوندا خودت رحم کن
ناشناس
۱۵:۰۸ ۱۵ آبان ۱۴۰۴
از اینم بیشتر
همین الانم تابستونه.