باشگاه خبرنگاران جوان - سردار حسین رحیمی اظهار کرد: در راستای بررسی وضعیت شرکتهای تعاونی مسکن، کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی بر عملکرد یکی از شرکتهای ساختمانی و انبوه سازی مشکوک شدند.
وی افزود: در بررسیهای اسنادی و میدانی مشخص شد شرکت مذکور از طریق فروش مال غیر اقدام به پذیره نویسی و واگذاری ۳۰ هزار متر مربع زمین به حدود ۱۵۰ نفر کرده است که با ورود پلیس امنیت اقتصادی تخلفات شرکت احصاء و پس از تشکیل پرونده برای رسیدگی به مراجع قضایی تحویل شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ضمن هشدار به شرکتهای انبوهساز متخلف در حوزه مسکن به شهروندان توصیه کرد: قبل از هرگونه ثبت نام و عقد قرارداد استعلامهای لازم را از مراجع ذی ربط به عمل آورند.
سردار رحیمی گفت: هموطنان میتوانند هرگونه خبر و اطلاعات خود در خصوص شرکتها و تعاونیهای مسکن متخلف را از طریق ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی با شماره ۰۹۶۳۰۰ در میان بگذارند.
منبع: فراجا