سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سارق شالی در دام پلیس بابل + فیلم

فرمانده انتظامی شهرستان بابل از دستگیری سارق شالی که در تاریکی شب اقدام به سرقت از شالیزار‌ها می‌کرد،خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید علی حسینی - سرهنگ داداش تبار فرمانده انتظامی شهرستان بابل گفت: طی گشت زنی شبانه مامورین انتظامی شهر زرگر از توابع بابل به یک فرد مشکوک در تاریکی شب برخور کردند که در کناره جاده در حال بار زدن شالی‌های تراشیده به پشت خودروی وانت بود.

او افزود: با ورود ماموران به صحنه و انجام سوال و پرسش‌های فنی و نحوه پاسخ دهی مبهم متهم متوجه شدند که اقدام یک اقدام مجرمانه است که با هماهنگی صورت گرفته متهم را به مقرر انتقال دادند.

فرمانده انتظامی بابل با اشاره به کشف ۲ تن شالی مسروقه در منزل متهم، گفت: متهم در ساعات اولیه تاریکی شب در یکی از شالیزار‌های بخش لاله‌آباد که از مناطق مسکونی به دور است اقدام به تراشیدن شالی و انتقال به مخیگاه خود که همان منزلش بود می‌کرده که در آخرین سری انتقال شالی توسط مامورین دستگیر می‌شود.

او افزود: طی بررسی‌های صورت گرفته حدو دو تن شالی در منزل متهم کشف و ضبط می‌گردد که با هماهنگی مرجع قضایی در اختیار مالک شالیزار قرار گرفت.

سرهنگ داداش تبار با هشدار به سارقین، گفت: یکی از مهمترین اهداف ما برخورد شدید و قاطع با سارقین است چرا که سرقت اموال در این ایام ضربه تلخی به مالباختگان می‌زند از همین رو پلیس در برخورد با این افراد با تمام توان در صحنه حضور دارد و از همین‌جا از تمامی شهروندان تقاضا داریم در هر ساعات از شبانه روز اگر مورد مشکوکی مشاهده کردند حتما با سامانه ۱۱۰ تماس حاصل نمایند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.