باشگاه خبرنگاران جوان؛ مژده عینی - رحمانیان مسئول روابط عمومی اورژانس جهرم در گفتوگو با خبرنگار ما اظهار کرد: امروز چهارشنبه ۲۱ آبان ماه با اعلام گزارش آتش سوزی در یکی از پمپ بنزینهای جهرم در خیابان نخلستان، نیروهای اورژانس به محل اعزام شدند.
او ادامه داد: در این حادثه، ۷ نفر مصدوم شدند که حال ۳ نفر از آنها وخیم گزارش شده است.
رحمانیان اضافه کرد: یک نفر از مصدومان با بالگرد شیراز و یکی دیگر از آنها با بالگرد جهرم به بیمارستان سوانح و سوختگی امیرالمومنین شیراز منتقل شدند.
او گفت: ۲ نفر از مجروحان نیز با آمبولانس به شیراز منتقل شدند و ۳ نفر از زخمیها در بیمارستان پیمانیه جهرم تحت درمان هستند.
مسئول روابط عمومی اورژانس جهرم تصریح کرد: برای امدادرسانی به حادثه دیدگان، ۵ دستگاه آمبولانس به محل اعزام شد.
جدیدترین وضعیت مصدومان
محمدرضا وکیل زاده مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس فارس نیز اظهار کرد: بر اساس آمار مرکز هدایت عملیات بحران اورژانس فارس، از مجموع مصدومان (۳ نفر) بستری در بیمارستان پیمانیه جهرم، یک نفر بستری است و ۲ نفر ترخیص شدهاند.