سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سخنرانی السودانی با اعلام پیروزی در انتخابات: منافع همه عراقی‌ها را در نظر می‌گیریم

نخست‌وزیر عراق با اعلام پیشتازی در انتخابات پارلمانی گفت به‌زودی برای تشکیل دولت وارد مذاکره می‌شود و وعده داد منافع همه مردم را در نظر بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق در سخنرانی به مناسبت اعلام نتایج انتخابات این کشور، گفت: «ائتلاف بازسازی و توسعه ما در جایگاه اول قرار دارد و به لطف فداکاری و اعضای وفادار آن، در این جایگاه باقی خواهد ماند». 

او در ادامه صحبت‌های خود اعلام کرد که مستقیما برای تشکیل دولت وارد مذاکره خواهد شد و وعده داد که «منافع همه، حتی کسانی که انتخابات را تحریم کردند» در نظر بگیرد.

کمیسیون عالی مستقل انتخابات عراق، ساعاتی پیش نتایج اولیه انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ این کشور را منتشر کرد. بر این اساس، ائتلاف به رهبری محمد شیاع السودانی در انتخابات پارلمانی اول شد.

کمیسیون انتخابات اعلام کرد که میزان مشارکت نهایی در انتخابات پارلمانی عراق به ۵۶.۱۱ درصد رسیده است.

شایان ذکر است که هیچ حزبی قادر به تشکیل دولت به تنهایی در مجلس قانونگذاری ۳۲۹ عضوی عراق نیست، بنابراین احزاب باید برای تشکیل دولت با گروه‌های دیگر ائتلاف کنند، فرآیندی پر فراز و نشیب که اغلب ماه‌ها طول می‌کشد.

منبع: الجزیره

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۳۹ ۲۲ آبان ۱۴۰۴
چه چپ باشن چه راست فکر ملت خودشون هستن، گوشت آلوده بهشون نمی دهند ولی اینجا نه
ناشناس
۰۷:۳۸ ۲۲ آبان ۱۴۰۴
چون مثل صدام سبیل داشت مردم حهان سومی عراق بهش رأی دادن مردم جهان سومی ایران هم به حسن روحانی دو دوره وبه پزشکیان رأی دادن که الان روز حال مملکت اینچنین شده است
ناشناس
۰۹:۵۲ ۲۲ آبان ۱۴۰۴
اگر داری نفس می کشی و غذا داری و سقف بالای سرت است ، از برکت ریاست جمهوری آقای روحانی و پزشکیان است. ممکن بود تو کوه ها توی ی سخره زندگی می کردی.
به یزدان که گر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم.
ناشناس
۱۰:۲۷ ۲۲ آبان ۱۴۰۴
۹:۵۲
نفس ۹۰ میلیون ادمم از برکت وجود روحانیه؟؟؟!!!
غذا؟؟؟!!!!!
واکسنو یادت رفت
دنیا دید که چه بر سر ایران اوردید
در تاریخ ماندگار شد خیانتتون
همین نذاشتن محاکمه شید اینطور پر رو شدید
روز قیامت روشن میشی و با کسایی که ازشون دفاع میکنی محشور میشی.