باشگاه خبرنگاران جوان - روابط عمومی نیروی دریایی سپاه اعلام کرد: رزمندگان یگانهای واکنش سریع نیروی دریایی سپاه دیروز صبح ساعت ۷:۳۰ پس از دستور مقام قضایی مبنی بر توقیف محموله یک فروند نفتکش با نام تجاری (Talara) با پرچم جزایر مارشال به رصد تحرکات آن پرداخته و اقدام به رهگیری و توقیف آن نمودند.
این نفتکش حامل ۳۰ هزار تن محموله مواد پتروشیمی و به مقصد سنگاپور در حال حرکت بود که امروز صبح به منظور رسیدگی به تخلفات به لنگرگاه هدایت گردید.
نیروی دریایی سپاه اعلام کرد این عملیات در راستای وظایف قانونی و به منظور حفظ منافع و منابع ملی جمهوری اسلامی ایران و با دستور مقامات قضایی با موفقیت انجام شد که اطلاع رسانی دقیق آن نیازمند بررسی کامل محموله و بازرسی از نفتکش و مستندات آن بوده، که این امر با تلاش رزمندگان این نیرو با موفقیت انجام و متخلف بودن نفتکش در حمل بار غیر مجاز محرز گردید.
اضافه بار داشته یا سرعت غیرمجاز ؟
ورود ممنوع اومده یا انحراف به چپ داشته؟
شایدم خواب آلودگی ناخدا بوده ؟
چرا شفاف سازی نمیکنین
همیشه مردم از سیاست جدا، مگر روز رأیگیری؟
پس ذات رسانه ای تون کجا رفت؟!
میترکید هاااااااااا
شماها رو با آب غربی ها غسل دادن...!!!
چشم در برابر چشم
هرگز ازحق مان کوتاه نمی آییم
اصلا خودت میتونی بازخوانی ش کنی؟!!!