سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کندن قبور قدیمی برای یافتن گنج در اسلام آباد ارسنجان

فرمانده انتظامی ارسنجان از دستگیری ۳ نفر که به قصد یافتن گنج، در حال حفاری قبور قدیمی در روستای اسلام آباد از توابع این شهرستان بودند، خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ محمد ایگدر فرمانده انتظامی ارسنجان اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر حفاری غیرمجاز در قبرستان قدیمی روستای اسلام آباد، بلافاصله ماموران انتظامی به محل اعزام شدند و ۳ نفر را هنگام حفاری دستگیر کردند.

او افزود: این افراد با تصور وجود اشیای قیمتی، تعدادی از قبور قدیمی را حفاری کرده و باعث نارضایتی شدید اهالی منطقه شده بودند.

فرمانده انتظامی ارسنجان با اشاره به اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند، بر برخورد قاطع پلیس با پدیده حفاری‌های غیرمجاز تأکید کرد.

منبع: معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۱۷ ۲۵ آبان ۱۴۰۴
خدا عقل داده شعور داده اخه بچه پنج ساله هستی نمیفهمی ادم سراغ دارم که با یارانه زندگیشو میچرخونه بعضی ها ده تا راه دارن حرس میذنننننن.
ناشناس
۱۱:۳۵ ۲۵ آبان ۱۴۰۴
نبش قبر گناه هست
ناشناس
۱۱:۳۵ ۲۵ آبان ۱۴۰۴
گناه مرده گرفتشون
ناشناس
۱۱:۲۱ ۲۵ آبان ۱۴۰۴
ایییییی بدبخت ها
ناشناس
۱۱:۲۱ ۲۵ آبان ۱۴۰۴
اینا رفتن نبش قبر کردن بخاطر گنج گنج نبوده رنج بوده