سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راه اندازی ۶ پارک فناوری جدید در کشور/ افزایش پایه صندوق‌ها از سال گذشته

به گفته معاون فناوری وزارت علوم در کشور ۶ پارک علم و فناوری جدید راه اندازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - محمد نبی شهیکی معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در نشست خبری گفت:  اکنون ۲۹۵ واحد‌های رشد و الان ۲۳ پردیس فناوری با هدف ارتباط بهتر دانشگاه و صنعت راه اندازی شده است.  

شهیدی تاکید کرد: پایه صندوق‌های پژوهش و فناوری از سال گذشته افزایش پیدا کرده تا خدمات حرفه‌ای‌تر به فارغ التحصیلان مستقر در پارک‌ها ارائه بدهد.

وی افزود: اکنون ۵۸ پارک علم و فناوری داشته که ۱۸ پارک علم و فناوری مربوط به دانشگاه‌های سراسر کشور است.

محمد نبی شهیکی تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده ۶ پارک جدید در دست راه اندازی است و زیست فناوری هوش مصنوعی و معدنی جزو این پارک‌های جدید است.

وی افزود: اکنون در سامانه نان ۲۲ هزار نیاز در آن به ثبت رسیده است. حجم و دامنه نیاز‌ها زیاد است.

مدیرکل فناوری و نوع آوری وزارت علوم بیان کرد: رویداد هوش مصنوعی با هدف توسعه استارت آپ‌های فعال در این حوزه در ماه جاری برگزار خواهد شد.  

محمد نبی شهیکی ادامه داد: یکی از طرح‌ها دستیار فناوری است و در این دوره این طرح هدفمند طراحی و اجرا شده است. این پروژه یکی از اولویت‌های وزارت علوم محسوب می‌شود.  

وی ادامه داد: مفهوم نهاد دانش نسبت به گذشته تغییر چشمگیری داشته و زنجیره دانش در سایه زیست بوم کشور شکل گرفته است.

برچسب ها: فناوری ، دانش بنیان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.