سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قهرمان ووشو: امیدوارم با مدال طلا جواب زحمات مربیانم را داده باشم

عرفان محرمی می‌گوید سطح مسابقات کشور‌های اسلامی بالا بود و خدا را شکر با برد در ۴ بازی توانستم مدال طلای این رقابت‌ها را بگیرم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - عرفان محرمی قهرمان ووشو کشورمان در بازی های کشورهای همبستگی اسلامی  در گفت و گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: سطح مسابقات بالا بود و من ۴ بازی انجام دادم و خدا را شکر توانستم مدال طلا را کسب کنم. در بازی فینال هم با ورزشکار قرقیزستان مبارزه  کردم که حریف خوبی بود. مربیان تیم ملی آنالیز خوبی از حریفانم کردند و من توانستم هر ۴ بازی را پیروز شوم. حریف مصری و افغانی‌ام بازیکنان خوب و فنی بودند که توانستم این حریفان را شکست بدهم و به مدال طلای مسابقات ووشو کشور‌های اسلامی دست یابم.

او درباره اینکه انتظار داشت که در مسابقات کشور‌های اسلامی مدال طلا بگیرد، گفت: من ۲ ماه پیش در مسابقات جهانی مدال طلا گرفته بودم. ما پیش بینی کرده بودیم  که در مسابقات کشور‌های اسلامی ۳ مدال طلا در بخش آقایان می‌گیریم، اما متاسفانه یکی از ورزشکاران ما در وزن ۸۵ کیلوگرم باخت، اما من و همتی  مدال طلا گرفتیم.

محرمی درباره اینکه داوری‌های مسابقات ووشو کشور‌های اسلامی چطور بود، بیان کرد: داوری‌ها خوب بود. البته زمانی که چینی‌ها در مسابقات باشند یک مقدار به مشکل برمی خوریم، اما  چینی‌ها در ریاض  نبودند و خدا را شکر داوری‌ها خوب بود.

قهرمان ووشو مسابقات کشور‌های اسلامی درباره اینکه رقیب اصلی در این رقابت‌ها چه ورزشکاری بود، گفت: ۳ حریفم از کشور‌های مصر، افغانستان  و قرقیزستان ورزشکاران سطح بالا و خوبی بودند و فقط حریف پاکستانی یک مقدار ضعیف بود و خیلی راحت این ورزشکار را شکست دادم و دیسکالیفه اش کردم.

او درباره اینکه آیا پاداش قهرمانی در مسابقات کشور‌های اسلامی را دریافت کرده است، بیان کرد: پاداش قهرمانی را به ما گفتند که به حسابمان می‌ریزند،  شماره کارت گرفتند ولی هنوز نریخته‌اند. البته به ورزشکارانی که مدال طلا گرفتند،  ۵۰۰ یورو در آنجا دادند.

محرمی درباره هدف و برنامه بعدی اش  گفت:  ان شاء الله تمرینات خود را به خوبی انجام می‌دهم و تمام تلاش خود را می‌کنم،  تا در بازی‌های آسیایی ناگویا مدال طلا بگیرم. رشته ورزشی ووشو در المپیک نیست به خاطر همین هدف اصلی ورزشکاران ووشو موفقیت در بازی‌های آسیایی است.

قهرمان ووشو کشورمان درباره اینکه تمریناتش را از چه زمانی شروع می‌کند، گفت: من بعد از چند روز استراحت، تمرینات پرفشارم را شروع می‌کنم. فعلا به صورت شخصی تمرین می‌کنم و اردویی نداریم.

او در پایان گفت: من از دکتر صدیقی رئیس فدراسیون ووشو  و کادر مربیان از جمله  استاد موحد نیا و استاد بهمنی و مربی خودم   تشکر می‌کنم، که خیلی زحمت کشیدند. امیدوارم که با این مدال طلا توانسته باشم جواب زحماتشان را بدهم.

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.