سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشت دوم و رتون برنج در جویبار به بار نشست؛ ۳ هزار و ۸۰۰ تن شلتوک تولید شد

بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ تن شلتوک از مزارع کشت مجدد و رتون شهرستان جویبار امسال تولید شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سجاد حسنی بالاجاده - عبدالله رحیمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از برداشت محصول شلتوک برنج از یک هزار و ۵۹۵ هکتار از مزارع کشت مجدد و رتون این شهرستان خبر داد و گفت: این مزارع امسال بیش از ۳۸۰۰ تن شلتوک تولید کردند.

او افزود: برداشت محصول از مزارع کشت مجدد و رتون برنج شهرستان جویبار در شمال استان مازندران به پایان رسیده است.

رحیمی گفت: در سال زراعی جاری، کشت مجدد و رتون برنج در سطح یک هزار و ۵۹۵ هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان انجام شد که این مزارع به طور کامل برداشت شده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با تفکیک سطح زیرکشت، افزود: برداشت اراضی شالیزاری کشت مجدد در سطح یک هزار و ۲۵۰ هکتار و رتون در سطح ۳۴۵ هکتار از مزارع انجام شده است.

رحیمی با بیان آمار تولید، گفت: از مزارع کشت مجدد با متوسط عملکرد دو هزار و ۶۰۰ کیلوگرم شلتوک در هکتار، سه هزار و ۲۵۰ تن شلتوک و از مزارع رتون با متوسط عملکرد یک هزار و ۶۵۰ کیلوگرم در هکتار، ۵۶۹ تن شلتوک تولید شده است.

او افزود: در مجموع از کشت دوم برنج در شهرستان جویبار شامل کشت مجدد و رتون، سه هزار و ۸۱۹ تن شلتوک برداشت شده است.

رحیمی در ادامه با اشاره به اهمیت کشت دوم برنج در بهره‌وری بیشتر از اراضی شالیزاری، گفت: این روش کشت علاوه بر افزایش تولید و درآمد کشاورزان، در تامین نیاز بازار و امنیت غذایی نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.

شهرستان جویبار با دارا بودن حدود ۱۱ هزار هکتار اراضی شالیزاری، یکی از قطب‌های اصلی تولید برنج در استان مازندران محسوب می‌شود.

کشت مجدد (نشاکاری مجدد) و رتون (رویش مجدد بوته پس از برداشت اول) از روش‌های مرسوم در کشت دوم برنج در استان مازندران است که هر ساله در فصل تابستان انجام می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.