سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کردستان می‌تواند قطب رشته ورزشی ترای اتلون کشور باشد

رئیس فدراسیون ترای اتلون (سه‌گانه) گفت: کردستان ظرفیت بالایی در بعد ملی و بین‌المللی برای تبدیل به قطب ورزش ترای اتلون دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کلثوم مومنی- مجمع انتخابات رئیس و اعضای هیات رئیسه هیات سه‌گانه ترای اتلون استان کردستان  با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد.

در این مجمع، پرویز اصطفایی تنها داوطلب ریاست این هیات توانست با کسب ۱۲ رای از ۱۳ عضو حاضر به مدت ۴ سال به ریاست هیات سه‌گانه استان انتخاب شود.

توجه به بخش بانوان، جذب حامیان مالی و برگزاری اردو و پایگاه قهرمانی و میزبانی از مسابقات ملی در دریاچه زریبار

تقویت باشگاه‌ها و مربیان و برگزاری دوره‌های داوری و مربیگری و استفاده از تجربیات پیشکسوتان از جمله برنامه‌هایی بود که پرویز اصطفایی در دور جدید ریاست خود، از اجرای آن خبر داد.

رئیس فدراسیون سه‌گانه در این مجمع اظهار کرد: کردستان در ۲ دوره قهرمانی کشور ورزشکار روی سکو داشته و ظرفیت نیروی انسانی بسیار خوبی در این استان به رغم منابع مالی ضعیف دارد.

کاظم حججی افزود: دولت ورزش را در اولویت‌های آخر می‌بیند در حالیکه با ورزش می‌شود از هزینه‌های هنگفت درمان جلوگیری کرد.

وی به هزینه‌های بالای این رشته ورزشی اشاره کرد و گفت: گردشگری ورزشی یکی از ابعاد مهمی است که کردستان به واسطه آن می‌تواند جذب ورزشکار را افزایش دهد، ضمن اینکه گفت‌و‌گو‌هایی با کشور عراق برای توسعه همکاری در این رشته ورزشی در دست اجراست.

حججی از افزایش یک رشته به مجموع رشته‌های ترای اتلون خبر داد و گفت: با هر رشته و کمیته‌ای که به رشته‌های سه‌گانه افزوده می‌شود، تعداد ورزشکاران هم افزایش خواهد یافت.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان هم در این مجمع اظهار کرد: این رشته در کردستان ظرفیت بسیار بالایی دارد و قهرمانان زیادی هم در میادین ورزشی و المپیاد‌های استعداد‌های درخشان داریم.

فرزاد خاکی افزود: مدیریت این هیات متمایز از دیگر هیاتهاست و نیاز به امکانات، تجهیزات و اعتبار بالایی دارد که هیات با اقدامات فعالانه خود ان را تامین می‌کند.

وی با بیان اینکه با توجه به ظرفیت‌های شهرستانی، باید هیات در تمام شهرستان‌ها فعال شود گفت: در حال حاضر این هیات در ۲ شهرستان استان فعالیت دارد.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان تاکید کرد: توجه به دوره‌های اموزشی مربیگری و داوری لازمه تمامی رشته‌های ورزشی برای ارتقا و پیشرفت است و باید همه داوران و مربیان به علم روز مجهز شوند.

توجه به ورزش بانوان، نگرش یکسان به کمیته‌های زیرمجموعه هیات و لزوم جذب حامی مالی نکات دیگری بود که خاکی بر آن تاکید داشت و افزود: ورزش و جوانان استان هم حامی این رشته ورزشی خواهد بود.


سه‌گانه (ترای‌اتلون) ( Triathlon ) ورزش ترکیبی است که شرکت‌کنندگان در آن با انجام سه ورزش شنا، دوچرخه سواری و دویدن در پنج مرحله پی درپی در مسافت‌ها و محیط‌های مختلف با یکدیگر رقابت می‌کنند. 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.