سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مراسم عزاداری یک هزار نوگل فاطمی در میناب برگزار شد

همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، حدود یک هزار نوگل فاطمی در میناب در مراسم باشکوه عزاداری و سینه‌زنی شرکت کردند؛ آیینی که با حضور مسئولان شهرستان و خانواده‌ها برگزار شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ؛نجفی -همزمان با ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(سلام‌الله‌علیها)، مراسم عزاداری نوگلان فاطمی با حضور نزدیک به یک هزار کودک و نوجوان در شهرستان میناب برگزار شد.

سید محسن مرتضوی، مسئول ستاد نوگلان فاطمی هرمزگان با اعلام این خبر گفت: این برنامه معنوی همزمان در اغلب شهرستان‌های استان و در همراهی با مراسم تشییع شهدای گمنام برگزار می‌شود و هدف آن زنده نگه داشتن یاد و ارزش‌های فاطمی در میان نسل جدید است.

وی افزود: در میناب، حضور فرماندار ویژه، مدیر آموزش و پرورش، اعضای شورای تأمین، روسای ادارات تبلیغات اسلامی و پلیس راهور، همراه با خانواده‌های شهدا و عزاداران، جلوه‌ای خاص به این مراسم بخشید.

این آیین فرهنگی–مذهبی که هرساله با هدف ترویج سیره حضرت زهرا(س) و آشنایی نسل نوجوان با ابعاد شخصیتی بانوی دو عالم برگزار می‌شود، صحنه‌هایی از شور، ارادت و همبستگی دینی را در سطح شهرستان رقم زد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.