سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

المپیک ناشنوایان توکیو؛ تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی ایران قهرمان شدند

عنوان قهرمان تیمی مسابقات کشتی بازی‌های المپیک ناشنوایان در هر دو بخش فرنگی و آزاد به ایران اختصاص یافت.

 باشگاه خبرنگاران جوان - پرونده رقابت‌های کشتی بیست و پنجمین دوره بازی‌های المپیک ناشنوایان، با برگزاری دیدار‌های نهایی کشتی آزاد بسته شد.

در این روز از مسابقات، کشتی آزاد ایران صاحب یک مدال طلا، ۳ مدال نقره و یک مدال برنز شد. بر این اساس محمد سیاهوشی در وزن ۵۷ کیلوگرم طلا گرفت. کیوان رستم آبادی در وزن ۶۵ کیلوگرم، ابوالفضل زهره‌وند در وزن ۷۴ کیلوگرم و محمد قمرپور در ۱۲۵ کیلوگرم صاحب مدال نقره شدند. عرفان ستاری هم در ۹۷ کیلوگرم صاحب مدال برنز شد.

حسین نوری دیگر آزادکار ایران در بازی‌های المپیک ناشنوایان بود که از دستیابی به مدال وزن ۸۶ کیلوگرم بازماند.

در کشتی فرنگی هم ۲ مدال طلا، یک نقره و ۳ برنز از آن کاروان ایران شد. در این بخش میثم دزفولی در وزن ۸۷ کیلوگرم و ابوذر ربیع زاده در وزن ۹۷ کیلوگرم صاحب مدال طلا شدند. مهدی بخشی در ۶۷ کیلوگرم صاحب مدال نقره شد. ضمن اینکه صادق ابوالوفایی در ۶۰ کیلوگرم، محمد زراعت‌پیشه در ۷۷ کیلوگرم و محمدرضا شعبانی در ۱۳۰ کیلوگرم به مدال برنز اوزان خود دست یافتند.

با این اوصاف کشتی فرنگی و آزاد ایران به ترتیب با مجموع ۶ و ۵ مدال عنوان قهرمانی بخش تیمی را به خود اختصاص دادند.

بیست و پنجمین دوره بازی‌های المپیک ناشنوایان از ۲۴ آبان در توکیو ژاپن آغاز شد و تا روز ۶ آذر ادامه خواهد داشت.

منبع: روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
زهره
۱۴:۵۶ ۰۳ آذر ۱۴۰۴
الله اکبر...... ماشاالله الهی سلامت و شاد و عاقبت بخیر باشین دلاوران???????
ناشناس
۱۲:۲۷ ۰۳ آذر ۱۴۰۴
ماشاءالله به این غیرت
جعفر
۱۱:۳۸ ۰۳ آذر ۱۴۰۴
همین بنده خدا های کر ولال عرضه دارند مدال بگیرند با کمترین هزینه انوقت فوتبال با در امد میلیاردی ورییسشان تاج خروس در عین بی لیاقتی ابرومیبرند اون پنارتی بود وه زد یا پاس به در وازه بان
خاک تو سر تارمی ومحمدی وپروین پیر که تیم داری بلد نیست .
ناشناس
۱۲:۲۷ ۰۳ آذر ۱۴۰۴
یه مشت مدعی دوزاری
ناشناس
۰۹:۳۲ ۰۳ آذر ۱۴۰۴
درد و بلای شما بخوره به سر فوتبال و ....................پرمدعایشان.